keskiviikkona, heinäkuuta 01, 2009

Koiranpentuja.

Yhtäkkiä laatikko on täynnä KOIRANPENTUJA, istuvia, käveleviä ja huojahtelevia koiranpentuja, joiden silmät katsoo.

SINI1 (mahd. Pihka/Noita)


1010g

Tyttösen silmät on jo ollut pitkään auki, askeleidenottotekniikkakin on hioutunut parin viimeisen päivän aikana, joskin suurin osa kiireestä painellaan mahaa työnnellen.

HIPPA


520g

Hippa oli edistyksellisin askeleidenottaja ja käveleekin jo melkeinpä loistavasti, oikea silmä on auennut tänään, vasen pysyy vielä toistaiseksi kiinni. Tyyppi on kavanut tasaisesti ja pysyy porukassa, joten varsin positiivisin mielin olen pienen Hippalaisen tulevaisuuden suhteen. Edelleen on puolet pienempi toisia, mutta pysyttelee hyvin omassa kehityskäyrässään, ainakaan vielä ei näytä olevan muuta kuin pienempi muita, muutoin kehittynyt ihan normaalisti ikäisekseen. Punaruskean pipon se on itselleen kasvattanut tämän viikon aikana, naama ei ole enää olleenkaan niin musta.

ROHTO


1040g

Rohto on edelleen keskittynyt olennaisimpiin elämänalueisiin, nukkumiseen ja syömiseen. Silmät pysyvät vielä kiinni, joskin askeltapailua on kyllä jo harrastettu.

SINI2 (mahd. Pihka/Noita)


1080g

Silmät rävähtivät eilen auki ja kävelyä on treenattu viikonlopusta asti, keskimäärin tyttönen on varmaankin porukan kehittynein. Se on treenannut sinnikkäästi. On metka seurata miten erilaisia Sini1 ja Sini2 ovatkaan, ainakin noin ulkomuodollisesti, siinä missä Sini1 on pullea ja jämerä vähän suttuisine merkkeineen, niin Sini2 on solakka, piippanokkainen ja omaa selkeät merkit ja punaisen raitanenän.

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Voi piiperöisiä, nehän alkavat oikeasti näyttää jo koiraeläimiltä (mm. myyriksi, rotiksi, kissoiksi ja hylkeiksi niitä ehdittiin jo luulla) :) ihanaisia nappisilmiä, vielä kun loputkin tähystimet avautuisivat...

Aivan älyttömästi jännittää, kumpi sinisistä neitokaisista pääsee noitumaan meitä :)

Anonyymi kirjoitti...

Minun mielessä on jo kumpi on noita ja kumpi pihka. Saas nähdä kuinka lopulta käy. Hauska kuva pienestä Hipasta kun toinen silmä kiinni vielä. Rohto on niin Ursan näköinen. Ovat taas viikossa kovasti kasvaneet.
Terran väki

Katja kirjoitti...

On ne vaan suloisia. :) Hauskat nimet tyypeille tulossa. Laitoin sulle mailia siitä miun ja Umbran pentu-exkursiosta. :)Saa nähdä,luuleeko Umbra noita äitinsä viemiksi omiksi pennuikseen vai ottaako leikittäjän roolin.

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Sielläpä on monenlaista silmänpilkettä :-D Rohtollakin sentäs mikroskooppinen tirkistysaukko tämänilmaisiin ;) Hipalla näyttää olevan nenää kerrakseen verrattuna sisarusten nykeröihin, jospa sille tuliskin super-Vainu! t. omituinen yökukkuja (potee iltanokosten ja monen päivän nettipimennon seuraamuksia)