perjantaina, heinäkuuta 10, 2009

Maailma ei odota!


Tyypit yrittävät tosissaan kiipeillä laatikon reunojen yli, siniset siskokset taistelevat siitä, kumpi löytää ensimmäisenä itsensä laatikon ulkopuolelta. ...ja me muut toivomme, etteivät löydä... Tulee ihan mieleen ne ajat, kun Maavärit olivat samassa iässä. :)

Maaväritytöt Umbra ja Sienna kolmeviikkoisina toukokuussa 2007.

Karhupentujen esikoinen samassa iässä heinäkuussa 2009.

Aina ei riitä, että antaa kaikkensa, joskus vain käy niin, että jokapuolelta nousee seinä pystyyn. Maailman omatoimivalloitus odottaa kakaroiden kypsymistä.



Tänään Mamman Maitokuppila toimi voimain ponnistuksiin kannustavana motivaattorina ja ykskaks yllättäen kiilasi velipoika jo pitkään poistumista yrittäneiden sinisiskojen ohi ja humpsahti vauvamaailman partaan yli aivan omin puhinoin, ihan vahingossa. Tällä kertaa tyyppi jäi kuitenkin palkkiotta, sillä liikkuva herkkumesta siirtyikin saman tien huolettomalla askeleella laatikon puolelle. Kaikki ähinä ja puhina, pienten lihasten pauke ja maitohapot olivatkin niin tuskaisen turhia. Immeisen piti toimia pentuhissinä, nostokurkena ja heivata tuskastunut pikkujätkä syömään sinne äärelle, missä huomattavasti vähemmällä vaivalla päässeet systerit jo nauttivat elämästään.

1 kommentti:

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Hyvä Rohtonen! Pinna siskoilta ;) ... ja kyllä niitä herkkuja ennen pitkää osuu kohdalle, kun tarpeeksi pinnistelee!