perjantaina, elokuuta 14, 2009

Vesielementtejä.

11.-12.8.

Rohton pieneen maailmaan on tunkenut paljon paljon uutta ja ihmeellistä. Sadepäivien jännittävyyttä, sateen ropinaa, lätäköitä, ukkosen jyrinää ja vesirännistä roiskuvaa märkää. Ukkonen aiheutti ensin pientä kavahdusta, mutta se jyrisi sopivan etäällä totuteltavaksi. Rohton ahnas suu on saanut uusia makuja maisteltavaksi, juolukkaa, vattua ja kuivakalaa sekä barf-ruokavalioon kuuluvaa kasvismössöä.

Rohto on suhtautunut monitoimikoneen pauhuun vetelemällä sikeitä metrin päässä ja oleentunut muutenkin uusiin asioihin varsin reippaasti. Se on matkannut puolitoista kilometriä autossa kangashäkissä takapenkillä mustikkamaille, seikkaillut paapan perässä metsässä monenmoisessa maastossa, erilaisia tassunalustoja tunnustellen sekä leikkinyt ja hepuloinut ulkona ja sisällä, pissaillut milloin minnekin, mutta edelleen on ihmisensä säästynyt kakkojen keräilyltä, suuremmat tulostukset on saatu pihamaalle (myönnän, olen kade rivariasumisesta ;) ). Hieno poika!


Rohton huone.




VESIRÄNNI.





MONENLAISTA MAASTOA.



Risusavotta.



Marjastajat.
Tässä on jotain hyvin sympaattista, voi pojat. ;)




Kahdeksanviikkoispäivän aamuhetket näyttävät varsin tuttavallisilta. Marika, milläs etäisyydellä toisistaan siellä tällä hetkellä nukutaan - jonka etäisyyden olen ottanut Ärrien yhteiselon sopuisuuden indikaattoriksi? ;)


1 kommentti:

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Nukkumaväli vaihtelee, mutta pääsääntösesti pötköttelevät saman sängyn alla :) Tänään sain tyypit yllytettyä retuuttamaan samaa lelua (iso pallo, jossa köydenpätkät molemmissa päissä): Rohto oli varsin sitkas karistettava ärripurri narun toisessa päässä, vaan tipahtihan se kyydistä, kun Ravjalla ny kuiteskin vielä on hieman enemmän vetovoimaa... Ravja siis huijattu ekaa kertaa leikkimimään Rohton kans ;-D Marjastuskuva pikkasen valehtelee, sillä Rohto taisi oikeasti vain nuuhkailla jotain, mutta hyvä hämäyskuva siitä näemmä tuli ;)