keskiviikkona, elokuuta 05, 2009

Ne on jo isoja... valmiita...

NOITA, Omituinen Källeröinen

3,4kg
(6vk 2,7kg, 5vk 2440g,4vk 1830g, 3vk 1400g,
2vk 1010g, 1vk 700g, syntymäpaino 381g)


HIPPA, Omituinen Metsähippa

2,7kg
(6vk 1950g, 5vk 1470g, 4vk 1090g, 3vk 800g,
2vk 520g, 1vk 370g, syntymäpaino 204g)


ROHTO, Omituinen Ohtonen

4,2kg
(6vk 3,2kg, 5vk 2620g, 4vk 1940g, 3vk 1420g,
2vk 1040g, 1vk 720g, syntymäpaino 414g)


PIHKA, Omituinen Pihkakinttu

3,6kg
(6vk2,8kg, 5vk 2340g, 4vk 1860g, 3vk 1410g,
2vk 1080g, 1vk 710g, syntymäpaino 366g)


Hassua ajatella, että tyypeillä - jotka ihan vastikään syntyivät - on ikää jo sen seitsemän viikkoa. Tyypit ovat luovutusiässä ja maailma odottaa valloittajiaan. Noita on ensimmäinen reipas ja muuttaa uuteen kotiinsa Annan ja Antin tykö perjantaina, joskin jää siinämäärin kulmille Jyväskylään, että sitä näkee varmasti hyvinkin pian uudelleen. Rohto suuntaa raitanenänsä kohti uusia seikkailuja sunnuntaina ja aloittaa valloittamismatkansa Marikan sylissä Revonlahdelle Ravja-paapan oppiin. Pihka taas iltavilleilee Hipan kanssa vielä melkein koko ensi viikon, kinttupolut vievät aikanaan Helsinkiin Sirenen ja Matiaksen tykö.

Ikävä näitä tulee...

Kuvat otettu eilen, tyypeillä siis kuvissa ikää 6vk 6pv.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas tunnelmalliset kuvat pentusista. Noidan kuva erityisesti näyttää ihan salaiselta taikametsältä, sellaiselta missä källeröiset juuri källertävät. Hippakin on kasvanut ja vaaleentunut aika lailla seitsemän viikon takaisesta. Joko se antaa Pihkalle samalla mitalla takaisin iltariekkumisisssa?

Ja aina valloittava Rohtokin kurkkii suloisena kannon takaa. Onko Rohto treenaillut kuoppien kaivamista edelleen?

Olisipa ollut kiva nähdä nämä vähän kasvaneet pentuset kerran vielä kaikki yhdessä, mutta eiköhän me joku pentutapaaminen saada talven aikana järjestettyä.

Noidalle ja Rohdolle riemukasta eloa uuteen tupaan!
-Sirene

Anonyymi kirjoitti...

Onko joku ollut kiinnostunut Hipasta.

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Enää kaksi yötä... ja sitä ennen ohjelmassa kontata huusholli läpi, tukkia kielletyt alueet (aitavärkit jo hommattu), raivata tilaa Rohton pullean masun täytteitä varten, raivata tilaa varastoon matoille, käydä shoppailemassa ruokaa koko laumalle, jottei heti tarvi ryykätä kauppaan... Ääks ja kääks! Pientä hepuliahan tässä alkaa jo pukkaamaan päälle kun H-hetki lähestyy! ;-D

sosuka kirjoitti...

Sirene: Kyllä Hippa osaa jo antaa takaisin aika hyvin. Tänään se kellisti Rohton vauhdin antamalla voimalla "ihan tosta vaan", Pihkakin jää pippurisen Hipan tulilinjalle, jos se sisuuntuu, päättää olla suuri ja voimakas. :)
Rohto kaivaa kuoppia erittäin mielellään, samoin Noita (joskin nyt omien ihmistensä tykönä), välillä saavat aikaan aikamoisia kraatereita jalkapallokenttään, jotta viattomien pallistien nilkat ovat vaarassa nuljua. (Tunnollinen juuresmuori kyllä peittää kuopat futaajien säästämiseksi.)
Pidetään joku pentutreffimiitinki ihan varmasti talven mittaan, joskus ennen kuin nartuilla alkaa juoksut. Kiintoisaa nähdä sitten porukka jälleen kasassa. :)

Anonyymi: On Hipasta oltu kiinnostuneita. Eräs Omituinen tyyppi erityisesti.... ;) Hippa on siis näillänäkymin, jos ei ihmettä tapahdu, jäämässä meille laumanvahvistukseksi. Tietenkin, jos prikuulleen Hipan oloinen kotikolo vielä löytyy, voisin edellee harkita siitä luopumista, mutta hyvin epätodennäköiseltä se rupeaa tuntumaan, olen melkoisen myyty Hipan luonteikkuuden ja sisukkuuden, sen pippurin edessä, mitä Hipassa on. :)

Marika: Onneksi sulla on kuski, kun tulet hakemaan Rohtoa, eihän tuollaista monen promillen pentuhumalassa olevaa uskalla ratin taakse päästää... ;) Kohta, ihan kohta sullakin on siellä ikioma iltavilli.