sunnuntaina, elokuuta 16, 2009

Kuopion agit.

Käytiin agilitaamassa Hu-Pun kisoissa Kuopion Sorsasalossa. Risse Koponen tuomaroi pari rataa, E-kisa oli hyppyrata ja D-kisa agilityrata.

Hyppyradalta hieno nolla, itse pelkäsin kepeillemenoa enemmän kuin oikeasti olisi ollut tarvis, pelkäsin, että Ursa lukitsisi keppejä ennen olevan takaahypyn jälkeen väärän esteen. Tähän kohtaan tuli aivan turha pitkä haltuunotto. Jokatapauksessa ihanneaika - jonka luokittelin melkoisen tiukaksi, etenemisnopeus ihanneaikaan 3,9m/s - alittui reippaasti. Taas on yksi hypärinolla ensi vuoden SM-kisoja ajatellen... Kolmas nolla hyppyradalta, kun seitsemän nollan joukkoon päästetään vain kaksi hypärinollaa. Etenemisnopeutemme radalla oli huima, 4,29m/s, joten ei voi kuitenkaan olla kuin tyytyväinen.

Agilityrata onnistui myöskin, mutta... pirun Aan alastulokontakti, jonka Ursa loikkasi korkealta, vaikka tiedostin sen ja oletin keskittyväni siihen Ursaa napakasti käskyttäen. Huokaus, vitonen napsahti radalta, joskin kyllä onneksi ihanneajan puitteissa, vaikka otin puomin alastulon varmasti ja siinä meni varmaan ainakin pari sekuntia ylimääräistä aikaa. Harmitti kyllä se Aan kontakti. :(

Ratojen yhteistuloksen perusteella oltiin maxi3-koirakoiden toiseksi parhaita tänään ja sijoituimme hopeapallille Friskies Cup-osakilpailussa, joka vedettiin näiden kahden kisan ohessa.

E-kisa, hr, tulos 0/-2,92, sij. 4./22
D-kisa, tulos 5/-0,49, sij.8/22

Ei kommentteja: