lauantaina, elokuuta 15, 2009

Noituuksia.

Noita on kuulemma kasvanut hurjasti, se on aktiivinen ja syö hyvin, eikä enää edes juuri valikoi suuhunpantavia, vaikka nappuloiden oheen laittaa muutakin kuin vain nappularunkoa.

Koirakokemukset ovat lisääntyneet, kun Noita on päässyt moikkailemaan myös Hemmoa, parivuotiasta rottweiler-snautseri-sekoitusta.
"Tutustuminen sujui likimain samalla lailla kun viimeksi Hevin kanssa: ensin haukuttiin ja kipiteltiin ovelle takaisin arvioimaan kaveria sopivalta etäisyydeltä, mutta kun minäkin kerran uskaltauduin moista Hemmoa rapsuttelemaan niin kehtasi Noitakin lopulta tulla kiemurrellen tutustelemaan. Hemmo oli sen verran isompi jätkä jo, etteivät sitä pennun leikkiinkutsuyritykset juuri napanneet. Jos Noita liian sitkeästi roikkui sen naamakarvoissa, se urahti ja tuuppasi kakaran paksulla kuonollaan kauemmaksi :D Siispä Noita joutui tyytymään aikuisten juttuihin ja tohkeana tepsutteli isomman perässä haistelemassa pusikoita ja kantoja."

Noidan puuhia kotosalla:

Varpaiden saalistaminen ja järsiminen kuuluu edelleen Noidan ykkösharrastuksiin.

Sukuunsa tullut ainakin nukkuma-asennon suhteen ;)

Chili-harrastus on aloitettava nuoresta.

Mun oma pieni apulainen - laitettiin yhdessä kirpparille meneviä vaatteita säkkiin.


"Joka päivä tuosta tulee vain enemmän oman tuntuinen! Ihana, rakas Noita :) ."

1 kommentti:

-K kirjoitti...

Näyttää tosiaan tuo nukkuma-asento tutulta, ihan samanlainen kuin Okrallakin! :) Meillä Okra söi pentuna chileistä marjatkin! Saapa nähä onko siinäkin jotain perinnöllisiä taipumuksia..

-Katja