sunnuntaina, elokuuta 09, 2009

Rohto läks.

Meijjän kultapojan on aika pakata rohdoksensa ja näyttää maailmalle, Marika tuli kera autokuski-Kirsin hakemaan Rohtoa uuteen maailmaan. Kahviteltiin ja piirakoiltiin sekä kirjoiteltiin alle kaikki tarvittavat asiapaperit. Vielä hetken aikaa synnyinkodissaan jäljelläoleva sisaruskolmikko ottivat viimeisiä kertoja matsia toisistaan ja jyrsivät Rohton ikioman ihmisen tuomia pureskeltavia, ottivat yhteispäikkärit kylppärissä, josta on muodostunut pentujen suosikkipaikka hellekeleillä viileine kalusteineen ja kaakeleineen.


Käytiin päästämässä pihalle viimeiset mehut Rohtosta ja siskoistaan. Rohto oli jo kovasti oleentunut siihen, että Marika on vallan kiva täti ja luki itsensä kuuluvaksi Marikan tavaroihin makailemalla niiden vieressä ja tunkemalla päättään Uteliaana oman ihmisensä laukkuun. Sillä aikaa Rohton pieni isosisko koki karvaasti elämää...


MINUN AARRE
...my preciousss...


Hippa löysi ruohonkätköistä lastensormikkaan ja oli siitä hyvin hyvin tohkeissaan, aarteestaan. Mitä käykään...?


Äitikään ei auttanut...


MINUN AARRE, osa2


Rohto ja onnellinen oma ihmisensä, sekä pentuhoureisen privaatti autokuski starttasivat sinisen Yariksen, "Ravja-paapan kymppivuotis-synttärilahjan", ja kaasuttivat kohti Revonlahtea ja seikkailuja, Ravja-paappaa ja paapan oppeja kohti.


Ole Rohto reipas jätkä!!

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Onnellisia ja riemukkaita hetkiä Rohtolle jännittäville, uusille poluille! :)

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Rohto-reipas on kohdannu jo monta ihmettä ja kummaa uusissa ympyröissä, reippaalla ja positiivisella asenteella :) Ravja-paappakin otti tulokkaan vastaan odotetun maltillisesti, vain liian liki tunkemisista örähdellen. Leikkiin ei sentään ole ipanan kans vielä alentunut, mutta Rohtollapa on oma paappaa hyödyntävä "kuka-pelkää-mustaa-miestä" -spurttausleikki ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Niin, tuo Hipan aarre. Isosisko on kyynärpäätaktikko, siitä ei kai mihinkään pääse ;) Onneksi huhu kertoo Hipan löytäneen arteensa uudestaan seuraavalla ulkoilureissulla kun isosisko ei ollut paikalla.
...sirene