tiistaina, joulukuuta 06, 2011

Oi maamme, Suomi, synnyinmaa!


Maamme raikui pitkin metsiä, karautettiimpa ilmoille pari säettä siniristilippuakin... Näinhän se täytyy. Käytiin pitkällä itsenäisyyspäiväreippalulla kolmen naisen ja kuuden koiran voimin. Oli enemmän kuin kivaa vetää oikein kunnon lenkki (n.13km/4h). Yöllä oli satanut lunta, joten maisemakin oli sopivan talvinen. Toiveestani etsittiin käsiimme Karhujärven laavu. Eväsleivät, glögit, suklaat ja kuivahedelmät kyyditti mukavasti.

Vaellettiin Karhujärvelle vähän eri reittiä mitä olen itse sinne ennen yrittänyt. Vaikuttaapa jopa siltä, että tuonne löytää uudelleenkin. Laavu oli kivalla paikalla järven rannalla metsän keskellä. Ainoa miinus koirien kanssa liikuttaessa on se, että laavulle saapujat tulevat yllättäen puskista, sen verran suojainen paikka on.

Koiratkin tulivat ilman kärhämiä toimeen. Tuttuutta oli molemmin puolin jonkun verran (eniten Ursan ja Viivin välillä), mutta tällaisella 'kaikki-vapaana-metsään'-lenkillä ei olla tällä porukalla ennen käyty. Hyvin jengiytyivät isoksi suureksi laumaksi ja kivaa oli.


Kiitos!

Reippaan talvisen lenkin päätteeksi voi linnoittautua sisälle, juoda kuumaa ja väkrätä olkipalloja.

Ei kommentteja: