sunnuntaina, huhtikuuta 13, 2008

Verijäljen nuuskuttelua.

Okra on käynyt kuokkimassa agikisoissa ja treenaillut vilskeessä tottista, maahanmenoihin ja istumisiin vielä riittää keskittymiskyky, mutta seuraaminen kaikkien koirien keskellä muutti olomuotoaan säntäilyksi. Pienen koiran elämä on niin hauskaa!

Muutoinkin neiti on kunnostautunut harrasteiden parissa. Nappulasta on löytynyt verijäljen löytävä nenä, joka jatkaa työskentelyä innokkaasti ja keskittyneenä yllättävistä häiriöistä (esimerkiksi vierestä kulkeva toinen koira) huolimatta. Sen verran vähän treeniä toistaiseksi takana, että joskus nenä eksyy jäljen tekijän askeleiden hajuun eikä vereen, mutta selkeästi Okra on jo jyvällä asioista. Pikkuhiljaa harjoitteita voi alkaa vaikeuttaa, vähentää veren määrää ja antaa jäljen vanheta, tähän asti Okra on päässyt tuoreeltaan touhuamaan.

Puuhakasta elämää pieniä valeraskauden oireita potien, pientä alakuloisuutta ollut havaittavissa, Okra ole aivan normaaliin tapaan innostunut leikkeihin. Tunnelma on kuitenkin jo selkeästi normalisoitumaan päin.

Parin viikon takaisia kuvia Okrasta kera noin kuukautta vanhemman leikkikaverin, jonka kanssa Okra on leikkinyt säännöllisesti aivan pentuajoista saakka.

Omituinen Okra ja Miskajasmin Kuunhohde "Taru".

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Löysinpä sattumalta mukavia kuvia, joissa vilahteleekin yllättäen tuttuja kasvoja. Ihania kuvia Taru-neidosta Okran vierellä, hauskaa kuulla että ovat paljon tekemisissä! :)