maanantaina, huhtikuuta 28, 2008

KATSELMUS, Luna ja Ursa.

Myös omat hurttalaiset Luna ja Ursa syöksyivät vuorollaan Katselmuskehään. Molemmat saivat itsensä näköiset oikein kivat arvostelut, eikä menestykseltäkään täysin vältytty...


NUTUKAS URSULA "Ursa" ER42649/05
e. Nutukas Illusia i. Nutukas Ungelo

Oulu, Hiukkavaaran entinen kasarmialue.
27.4.2008, Janika Wikstén.

Kookas kauniinvärinen narttu. Päässä saisi olla stoppia enemmän. Kuono kovin kapea. Antaa hieman korkeajalkaisen vaikutelman. Runko ok. Liikkuu loistavalla askeleella ja tehokkasti. Esiintyy hyvin. Luonne mukava. Purenta ok.

AVO1-n -

Ursa ja Sirenen "kepo" Matias.


NUTUKAS ILLUSIA "Luna" FIN32639/02
i. Pukranvaara Ravja e. Nutukas Wanilla

Oulu, Hiukkavaaran entinen kasarmialue.
27.4.2008, Jussi Nummiola.

Erittäin hyvä tyyppi, hyvä purenta, korkea kinner, hyvä luusto, hyvät kulmaukset edessä ja takana, hyvä selkälinja, tilava etuosa, hyvät etuliikkeet, liikkuu rodunomaisesti.

AVO2-n /2.

Luna liikkui tuomariston mielestä niin loistavasti, että loppukehään päästyämme saatiin Lunan kanssa juosta pari speciaalikierrosta aplodien saattelemana, ihan vain siistä syystä, että yleisö ja arvostelijajoukko saisivat ihailla "täydellisiä" liikkeitä - "Näin lapinkoiran tulee liikkua!" Olihan se kieltämättä hienoa ja erityistä, vaikka emme kaunista kaunista Piipariojan Nualaa voittaneetkaan, tyydyttiin mielellämme kakkossijaan kovatasoisessa Avo2-narttujen joukossa.

Upea Luna! Hieno viikonloppu kaikenkaikkiaan.

Ei kommentteja: