maanantaina, huhtikuuta 28, 2008

Sukukokkous.

Menestyksekkään Katselmuspäivän 26.4. päätteeksi käytiin vielä rutistamassa viimeiset mehut koirista (sekä ihmisistään) ja ajeltiin peuhupaikalle sukulaisten kesken. Mukana tietenkin Omituiset päätähdet Okra ja Umbra, joiden kanssa samaa sukupolvea edusti myös siskopuoli Ursa (Nutukas Ursula), kolmen edellämainitun emo Luna (Nutukas Illusia), sekä nuorison paappa ja Lunan pappa Ravja (Pukranvaara Ravja).

Umbra, Ravja-paappa, Luna-mutsi, Ursa-systeripuoli ja Okra


Pikkutytöillä oli kivaa ja se oli pääasia, Umbran ja Okran riekut kävivät tasaväkisesti yksiin, siskokset liikkuivat samalla aaltopituudella. Tosikko-otus Ursakaan ei ollut odotetusti tosikko ja antoi pikkukakaroiden pitää leikkinsä - vaikka pitihän välillä sentään käydä hallitsemassa joukkoja ja suorittaa asiaankuuluvia mellakkapoliisin virkatehtäviä.


Päivän pähkinä: etsi kuvista villikoiralauman viisi jäsentä.



Oli äärimmäisen hauska istua porukalla orrella ja ruotia maailmanmenoa, katsella systerysten meininkejä. Okra ja Umbra ovat ihastuttavalla tavalla samanlaisia, niillä on hyvin paljon samaa olemuksessaan ja suhtautumisessaan elämään, kumpikin on luonteeltaan avoin, positiivinen, iloinen ja reipas, mutta rauhoittumaan kykenevä ja vahvahermoinen. Valloittavia pikkuotuksia! Positiiviten samankaltaisuuksien lisäksi niillä on myös samat virheet, kuten katselmusarvosteluista voi huomata, samat puutteet takaosastoissa vinttajalkoineen - joskin ahtaus ei kyllä menoa hidasta tippaakaan.

Orrella Katja Tee, Mikko, Katja Aa, Marika ja kamerat.



SAMIKSET.

KALABALIIKKI.


Virkaintoinen konstaapeli.

Viralliset joukkojenhallintajoukot, Mellakkapoliisi Ursa ja Konstaapeli Ravja.





Luna-mammakin osallistui välillä mekkalointiin, vaikka pääasiassa pysyttelikin vaatimattomaan tapaansa poissa tapahtumien keskipisteestä.


Ursa, Luna ja Umbra.



Tämä tällainen sukukokoustelu oli kyllä mieltälämmittävää. Lämpöistä kevätaurinkoa, kivoja immeisiä sekä iloista riekkumieltä.


Sukupolvien riemuisa ketju, Umbra, Okra (takana), Luna, Ravja ja Ursa.

Arvaa väsyttikö...

Kiitokset kaikille mukanaolleille, kiva kun jaksoitte lähteä riekuille!

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Nyt vasta huomasin sukukokouksen päässeen blogiin. Kuviin sopisi laulu: " Ja heillä kaikilla oli niin mukavaa..." Kiva, että sain olla mukana!