torstaina, huhtikuuta 24, 2008

Lapsenlapsia.

Pääkaupunkiseutumatkailu vei myös Nurmijärvelle ja Vihtiin - pääsi lääppimään monen ikäistä pentua, riiviöpiraijoista tuhiseviin mötkylöihin. Piraijat sijaitsivat Vihdissä Nutukas kennelin vielä nimettömässä "tytäryhtiössä". Pentuset täyttävät keskiviikkona 24.4. 7vk, jolloin joku jo lähtee uuteen kotiinsa.

Maanantaina 21.4. näin kaikki kahdeksan, kerrankin pentue, jossa jokainen ovat tunnistettavia omia itsejään, väriensä ja ulkomuotonsa perusteella ne oppi nopeasti tunnistamaan, lisäksi jokainen oli myös luonteensa puolesta persoona.

Pentue on siis Lunan pojan ja Ursan veljen Nutukas Ukrin tekele, emona Nutukas Nippanappa eli Peppi.


NUTUKAS UKRI x NUTUKAS NIPPANAPPA


NUORRI

Nuorri on sisaruskatraan suurin, vankkaluustoinen ja raskaskorvainen kokoparkki uros, jolla on valloittavat valkoiset sukat. Rauhallinen persoona, joka muuttaa mitä ilmeisimmin Keski-Suomeen - täytyykin pyrkiä tapaamaan sukulaispoikaa...


NONOMUS
Nonomus on filosofipentu, joka sai nimensä edesmenneen esikuvansa Nonon mukaan (Nutukas Nono Fidelio). Pieni, mustanaamainen, rauhallinen ja mietteliäs uros.

Nonomus ja Nuorri.

NUNNANEN

Pieni, pippurinen, piirtopäinen riista narttu. Yksi hanakimmin peukaloon tarttuvista piraijoista pentuautauksessa.




NUUNA

Pikkuinen riistanvärinen narttu, jolla oli ainoana pentueessa jo terhakkasti pystyssä olevat korvat. Soma pentu, josta tulee kasvattajansa sijoitusnarttu.


Nunas ja Nuuna.


NUNAS

Musta uros, jolla on pienet merkit.

NUUKSIO

Nuuksiosta tulee Nuusku ja se jää isänsä riesaksi synnyinkotiinsa. Aktiivisen oloinen ja luonteikas piraijapentu. Musta uros, jolla leveä piirto päässä.




NARKAUS

"Pikku-Ukri". Riistanvärinen uros.



NUTUKAS

Musta, merkkivärinen narttu, josta tulee tietenkin Nutukas kennelin sijoitusnarttu. Tavattoman kaunis pentu.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi, jos tulee tuplana... en oikein hallitse näitä blokeja vielä ;)

Haemme siis Nuorrin huomenna vappuaattona kotiin tänne Laukaaseen. Etsiskelin tietoa pojan suvusta ja oli hauska huomata, että lähisukulaisia asuu ihan tässä lähettyvillä. Olisi oikein mukava tavata sitten, kun pentu on kotiutunut.

Otan sinuun yhteyttä myöhemmin tai minullekin voi meilata osoitteeseen anni.kalle @ luukku.com (välit pois).

sosuka kirjoitti...

Oi, kuinka kiva, että löysit minut ennen kuin kerkesin etsiä sinua. :)

Julkisesti myönnän olevani Nuorri-fani, pikkuherrassa oli jotain todella sydäntäsulattavaa. Nähdään ehdottomasti, jahka olette päässeet tutuiksi toistenne kanssa. Mieluusti seurailen miten parkkijätkä kasvaa.