sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2008

Umbran agipäivä.

Umbra on kuulemma tänään saanut tykittää agilitya Koivukylän Koiraharrastajissa (Vantaa). Parisen kertaa on jo aiemmin päässyt vähän kokeilemaan, mutta tänään ensimmäisiä kertoja konkreettisemmin. Viime viikon kokemukset olivat tuoreesssa muistissa ja suoraan (mustaan) putkeen oltiin menty innokkaasti jo ilman avustajaa. Narupallopalkan kanssa juostu jopa itsenäisesti pariin otteeseen, ihan vain tekemisen ilosta.

Puomia maxipöydälle, joten suoritus jäi automaattisesti matalammalle. Ei ollut kuulemma plikkaa hirvittänyt. Ensi viikolla suunnitelmissa ottaa jo ihan kokonaisella puomilla, avustajien kera. Minihypynkin Umbra oli tajunnut kerrasta, yhden kerran kiersi, mutta muuten hyppi yli iloisesti. Samoin minirengas oli mennyt hyvin narupallon perässä.

On se hauska kuulla, että Umppis on päässyt tulevaisuudensuunnitelmiensa alkuun. :D Kiva, että se omaksuu helposti ja tekee mielellään, eikä ollut edes ollut suuremmin kiinnostunut kanssatreenaajista, oli vain ollut kiva tehdä oman ihmisen kanssa hommia. Hyvähermoinen plikka kuulemma, tyytyväinenhän sitä vain voi olla täältä kaukaa kuunnellen...

Omituinen Umbra-kuopus oli synnynseuduillaan hoidossa reilun viikon 3.-12.2. ikää silloin hiippasen yli 9kk. Saatiin oikein kunnon rautaisannos pörriäistä, joka sopeutui laumaan todella hyvin, mitään konfliktitilanteita ei syntynyt, Umbra pysyi porukassa ja sitä pystyi huoletta pitää vapaana metsässä, minnekään se ei lähtenyt ja syöksyi luotettavasti kutsun käytyä namille. Oikein positiivinen otus. Mikäs siinä, kun vielä iltasella sai kaivautua sohvan nurkkaan ja ottaa pienen eläimen lääpittäväksi, hetken verran täälläkin saatiin nauttia Umppiksen ihanuudesta.



Siskospuolien (Omituinen Umbra & Nutukas Ursula (i. Nutukas Ungelo)) Luna-mutsi tyytyi lähinnä pitämään Arvovaltaa yllä.

Ei kommentteja: