maanantaina, maaliskuuta 03, 2008

Sienna 8kk

OMITUINEN SIENNA FIN29050/07
30.12.2007

Ihanteellisesti pääsee vertailemaan siskoksia saman ikäisinä. Sienna teki visiitin suoraan meille, kun ihmisensä tulivat viettämään Uutta Vuotta kutakuinkin seutuville.

Siennaa ei ole tullut nähtyä sitten luovutuksen, kun neiti on pitkälti viettänyt aikaansa kosmopoliittina Tallinnassa. Joululoma toi Suomen rajojen sisäpuolelle.

Olemus vaikutti melkoisen ilmavalta siihen nähden, mitä edellisenä päivänä oli toisia siskojaan nähnyt, vaan omansalainen persoonallinen, kaunis kokonaisuus tämäkin. Ihastuttava punaruskea (sienna) on jäänyt väritykseen herättämään huomiota.

Sienna oli reipas myöskin ja hätkähdyttävän nopea, villitsi toiset hurjaan takaa-ajoleikkiin ja narutti vanhempia 6-0. Ei ollut mitään mahdollisuuksia saada nuorta koipeliinia kiinni. Sienna-salama liikkui ihastuttavan kauniisti ja sulavasti, joustavaa ja vaivatonta menoa.

Kuulostaa olevan hyvin sopeutuvainen ja enempi rauhallinen ja huomaamaton arjessa, loistava matkustaja. Ei hätkähdä juuri mitään. Kovin oman tuntuinen ihmisilleen, eniten "yhden miehen koira", vieraisiin ihmisiin suhtaudutaan enemmän välinpitämättömästi kuin syliin väkisin ängeten - tämän neitokaisen kohdalla kasvattaja ei saanut kohdata ihan niin ylitsevuotavaa tärkeyden tunnetta.



Ei kommentteja: