keskiviikkona, maaliskuuta 12, 2008

"Kyllä on puhdasta mattoa, tyynyä ja peitettä."

Terra plikka on taitsellut kutinaa vastaan raaputuksella, vaivan syyksi paljastui täit. Aktiivinen seuraelämä tuo muassaan väliin jotain ikävääkin. Onneksi kiusalliseen ongelmaan on kuitenkin lääkkeet ja rapsuttelun aiheuttajan selviämisen jälkeen ollaan voiton puolella.

Tumma neiti on niinikään kasvanut kaunisilmeiseksi eläimeksi. Terra harrastaa aktiivisesti tottelevaisuutta ja metsäretkeilyä. Iloisen yhteistekemisen ja leikkimielisen treenailun tuloksena hallussa on jo TOKOn alokasluokan liikkeet ja vähän jo avoimenkin, vaikka mielessä ei painakaan huimat koetavoitteet. Terra on fiksu, ovela ja nopeaoppinen koira, joka nuoresta iästään huolimatta tuntuu olevan varsin luotettava ja vaivaton reissukaveri. Vaikka Terra asustaa Helsingissä, aivan vilskeen lähellä, se pääsee päivittäin pitkille maailmantutkiskelu lenkeille lähimetsiin ja saariin. Terrasta on seuraelämän pyörteessä sosiaalistunut diplomaatti, joka osaa toimia älykkäästi ja oikein toisen koiran kohdatessaan.

"Terra on niin paljon irti, että täytyy välillä ottaa remmikävelyharjoittelua."

Terran hyinen harrastus.

Terralla on myös oma kuva-albumi osoitteessa http://picasaweb.google.fi/nautiskelija , jossa on hienosti esillä Terran kasvunvaiheita ja sitä miten Terran kokemukset karttuu maailmaa ihmetellessä.

Ei kommentteja: