maanantaina, maaliskuuta 03, 2008

Terra 8kk

Koska blogia ei ollut olemassa vielä silloin, kun tyytyväisenä sain nähdä kaikki Maaväri-siskokset viikon sisään, täytyy palata sen aikaisiin tunnelmiin uudemman kerran. Siskokset olivat noin kahdeksan kuukauden ikäisiä. Visiittirinki lähti liikenteeseen Helsingistä Terran tyköä ja päättyi Okran luo Oulun suunnille.


OMITUINEN TERRA FIN29049/07
29.12.2007

Kävin kierrosta taas pk-seudulla ja näin muun muassa Terra-neitiä, joka on muutama päivä takaperin aloittanut ensimmäisen juoksunsa, joka ilmeisesti on tehnyt muuten niin pirtsakkaasta koirasta väliaikaisesti aavistuksen väsyneemmän.


Kovasti oli piiparainen iloinen, kun juuresmuori-kasvistäti piipahti jouluisan tunnelmalliseen kotiin. Ei tiennyt miten päin olisi pitänyt olla tai minkälaista ääntä pitää, kylläpä siinä tunsikin itsensä niin tärkeäksi ja erityiseksi taas jonkun pienen otuksen elämässä.

Karvaa tuntuu Terralla ainakin olevan. Komea kaulus. Pentukarva on vaihtunut niin, että ruvetaan pikkuhiljaa vaikuttaa jo vähän aikuisemmalta. Kokoakin on Terralle tullut, vaikka vielä ei Luna-emon tai Ursa-systeripuolen mitoissa ollakaan, pentukoiran pienuuden huomaa vielä suuremmin miettimättä. Tyytyväinen ihmisensä tuntuu Terraan olevan. Fiksu, oppimiskykyinen ja sosiaalinen eläin, joka osaa toimia muiden kanssa. Rauhoittumaan kykeneväinen, mutta kuitenkin kohtuullisen vilkas ja toiminnanhaluinen nuori neitokainen.


Terra ja emonsa Luna (Nutukas Illusia).

Ei kommentteja: