tiistaina, toukokuuta 15, 2012

Kuvia kauempaa menneestä.

Lauantaina meillä kävi kylässä Oulun tyyppejä. Muistin kysyä osoitteen menneisiin kuviin ja pariin videoon Ursasta ihan pikkuisena. Alla Lunaa reilun vuoden, puolentoista ikäisenä Loisto-kissan kanssa ja myös Ursaa noin parikuisena pörröisenä pentuna ja viisikuisena kojootti-puikkonokkana.

LUNA JA LOISTO
2003 syksy tai 2004 kevät

Loisto on siis kissa, joka oli minun ja Lunan kaverina noin vuoden tai puolentoista ajan 2003-2004, jonka jälkeen se muutti siskoni perheeseen. Loisto elelee edelleen 9-vuotiaana onnellista kissanelämää, terveenä ja pulskana seuranaan nyt noin puolen vuoden ikäinen Nekku. Alla olevat kuvat tältä keväältä.

LUNA JA URSA 2KK
syksy 2005


Eihän tällaista voi vastustaa. Eihän?

Tältä reissulta on myös pari riivaajavideota Ursasta. Ihan selvää tulevan agilitykoiran ponnistusvoimaa tuossa viimeisessä videossa. :)
Tällaisia samanlaisia pieniä riivattuja pentuja, kun saisi syksyllä Ursasta ulos. Maailma tarvitsee tällaisia hurrjia lisää. <3

LUNA JA URSA 5KK
talvi 2005-2006

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Voi yyyh! Pikku-Ursa on kyllä ollut aivan hilvittävä(n suloinen)! Ihana nähdä näitä kissa-koira videoita. Miulle ainainen ihastelun aihe, miten kissalla ja koiralla voi löytyä jopa yhteinen painileikkisävel. :)

Kovasti peukutuksia, että viimeisellä Ursan pentuhaaveilut toteutuisivat!

Anna kirjoitti...

Oi miten liikuttavia kuvia menneisyydestä! :D Lunan kissakaveri :) Nuoressa Lunassa hirveesti Noitaa, vai pitäistkö sanoa toisin päin, Noidassa näkyy olevan tosi paljon nuorta Lunaa!

Mutta voi tuota Ursaa!! :D Mikä karmea manaaja, Lunan rääkkääjä, joka meinasi jossain kasvuvaiheessa muuttaa metsään ja ryhtyä ihka oikeaksi kettutytöksi!? Niinon tutunnäköstä menoa kesältä/syksyltä 2009...Noidalla ei vaan ollut äitiä, johon kaiken tuon hurjimuksen olis purkanut, arvaat sitten varmaan, ketkä sai kärsiä. Kaikille pennunottajille tiedoksi: lapinkoiran pennut on ihan(an) kamalia!

sosuka kirjoitti...

Tuo Ursan hurja murina-haukku-hyppyloikka video saa mulle ihan _aina_ hymyn huulille. :)

Elina: Luna ja Loisto tuli tosi hyvin juttuun, Loisto ryömi usein maton alle ja sieltä läpsi tassulla. Ällät paini todella paljon ja nukkuivat vierekkäin, ne oli tosi hyviä kavereita. Toki leikki oli erilaista kuin kahden koiran, mutta aika rajua jokatapauksessa. Kissa voitti ihan 6-0, Loisto oli kaikkialla Lunassa yhtäaikaa. ;) Edelleen, kun käydään siskon tykönä Luna ja Loisto nuuhkuttelee toisiaan, eikä se katti ainakaan koiria pelkää.

Kyllä. Lapinkoiran pentu on yhtä aikaa sekä ihan(an) kamala, että hilvittävä(n suloinen). :)