lauantaina, joulukuuta 26, 2009

Noitaa joulukuussa.


Sain Noidan (Omituinen Källeröinen) ihmiseltä Annalta joulukortin, jonka jälkeen kävin pitkästä aikaa Lapikas-foorumilla ja bongasin reilu puolivuotiaasta neitokaisesta lisää kuvia ja kivaa kerrontaa. "Luonteeltaan Noita on vielä puolivuotiaanakin reipas ja valloittava, mörkö-kausi mennyt ohi ihan huomaamatta ja murkkua odotellaan :D Ahneus (ts. nakin himo) on meidän valttimme elämän aakkosten opiskelussa..."




"Noita on reipas, rohkea ja iloinen koiranalku, jonka kanssa elämä ei koskaan ole tylsää. Noita suhtautuu kaikkiin koiriin intomielisen iloisesti ja luulee, että kaikki haluavat olla sen kavereita. Noita ei vielä aivan tunne ruumiinsa rajoja ja on leikkiessään aika roisi otteissaan, senpä takia parasta riekkuseuraa ovat vähän isommat koirat. Ihmisiin se tykkää tutustua rauhassa omia aikojaan. Noita ei ole sylikoira tai vieressä kyhnyttäjä, vaikka omia ihmisiään ja niiden touhuja se mieluusti lähellä seuraileekin. Noita on helppo, mukana kulkeva otus, joka tarvittaessa osaa ilmaista kovaankin ääneen oman mielipiteensä maailman asioista.

Tällä hetkellä Noidan harrastuksiin kuuluu metsien tutkiskelu, keppien ja roskien kanniskelu, maan kaivaminen, herkkujen ja omien ihmisten etsiminen, kaverikoirien kanssa painiskelu ja elämän perusjuttujen opiskelu leikkimielisessä hengessä, tulevaisuudessa mahdollisesti tokon ja agilityn alkeita, lehmien paimennusta, ehkä hakuakin. Luulen, että Noidasta kasvaa vielä hieno luottoystävä tuleville vuosille."

Ei kommentteja: