lauantaina, joulukuuta 26, 2009

Koputus.

5 kommenttia:

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Olipas tänne ilmaantunut paljon uutta mukavaa katseltavaa ja luettavaa, ja mahtavaa, että remppaurakka alkaa olla voiton puolella ja koti näyttä kodilta! :-D Hipasta on kehkeytynyt kaunis vanttera neiti punertavine kettureuhkoineen, ja sinisiskotkin sen kun vaan kaunistuvat :) Yritän minäkin aktivoitua, ja laittaa joku ilta tuoreita kuvia Rohtosta blogiin!

sosuka kirjoitti...

Juu, se on metka, kun Hipan selkä on melkein yhtä leveä, kun näillä isommilla, vaikka se on vielä selkeästi matalampi. Jotenkin Hippa on ihan eri mallinen, sillä on leveä ja syvä kroppa, siksi kai se on säästynyt kokonaan siltä kojoottivaiheelta. Kroppaan nähden sillä taas on pieni pää, joten hyvin kompensoi Rohton kanssa Karhupenskojen ihan sopivankokoista keskivertopäätä... ;)

Tavattoman fiksu Hippa on, muutamalla toistolla oppii asioita - vaikka en edelleenkään ole varsinaisesti koulttanut sitä millekään. Hihnakävelystä on hihnassaroikkuminen jäänyt pois ja 75% lenkistä kulkee vetämättä (tietenkin sellaista pentusinkoilua se on välillä, kun kaikkea pitää vähän haistaa ja maistaa). Viime yönä Hippa ensimmäisen kerran herätti yöllä ja pyysi ulos (!!) ja tänään, kun lekillä pari kertaa palkkasin sen sivulle leikkipalkalla, niin kotia tullessa, kun annoin ruoat koirille, niin pikkulikkahan tarjosi sivulle tulemista ja napotti niin silmiin, ettei tosikaan. Metka ja äärimmäisen hauska tyyppi kerrassaan. :) Sylissäkin voisi istuskella vaikka kuinka pitkään rapsuteltavana ja siliteltävänä.

Tietenkin odottelen innolla Rohton kuvakuulumisia, voisi suunnitella tuossa vuoden alkuosioille pentuetapaamistakin...? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuva, oikea touhupetteri. Suloisen tumma otus. Terran väki ihailee

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Nonnih! Nyt on Rohtoskooppia päivitetty :) Herra-isopää tykkää myös sylittelyistä ja kyhnyttelyistä, tuostapa en huomanukkaan mainita Rohton kuulumisia blogiin kirjatessani. Olis kyllä kiva nähä tulevan vuojen alussa! Mulla vaan on hulabaloota koko tammikuu, ainokainen vapaa viikonloppu on tällä haavaa 9.-10.1 (muistaakseni), mutta palaillaan asiaan!

sosuka kirjoitti...

Kiva, kiva, minäpä menen vakoilemaan Rohton mualimaa. ;)

Kiitos ihailuista, Hippa on puuhakas riemuipana, omassa erilaisessa persoonassaan varsin valloittava pieni tapaus. Rapsutuksia Terralle, yhdelle toiselle tummalle. ;)