maanantaina, heinäkuuta 28, 2008

Lomakuukausi.

Tekemisen ja rientämisen keskellä on jäänyt hyvin vähän, jos yhtään, aikaa kökkiä koneen ääressä. Liki koko heinäkuun kesälomalla ainakin blogipäivittelystä, vaikken missään muussa muodossa olekaan kesälomalle päässyt - päin vastoin.

Kuukauteen on mahtunut kaiken vähemmän koiramaisen rinnalla kaikennäköistä erittäin koiramaistakin - agia, tokoa, kisoja ja kokeita, reissuja. Ursan pennun odottajan viikonloppuvisiitti, kuulumisia Omituisista, sateinen tapaaminen esikoisen kanssa, sähköpostiviestittelyä Ursan sulhasen sekä potentiaalisen oloisen pennunkyselijän suuntaan, visiitti sukulaispojan tykö. Lupaus kouluttaa ja toimia seuramme toisena edustajana ja vetäjänä suureellisessa koulutusprojektissa. Monenlaista kaikkea, jotka odottavat purkamista bloginkin puolella.

Kronologisesti rupeaa tipahdella - lupaan (varsinkin nyt, ajalla, kun on vapaaviikko agitreenikausien välissä, pakollinen siestaviikko, kun kaupungin ja treenikentän tienoot valloittaa ensin kuninkuusravit, jonka jälkeen menoa jatkaa rallikansa).

Ei kommentteja: