maanantaina, heinäkuuta 28, 2008

Sienna.

30.6.2008

"Heipparallaa ja terveisiä sateisesta Espoosta.

Siennan koulu on yhtä käyntiä vajaa valmis, ollaan opittu jos jonkin verran asioita. Suurimpana muutoksena elämään on tullut muiden koirien kanssa peuhaamisen rajoittaminen pariin kertaan viikossa. Näin Sienna on kiintynyt entistä enemmän meihin, ja varsinkin minuun ja oppinut että me ollaan sen lauma ja koirat on vaan kavereita. Ero on huikea, Sienna on välillä jopa läheisyydenkaipuinen, oikein hakeutuu lähelle.

Luulen että samalla on pieniä aikuistumisen merkkejä ilmassa näin toisen juoksun jälkeen, tyttö on saanut massaa, tosin se varmasti johtuu myös siitä että päivittäinen parin tunnin juokseminen on keventynyt pitkiin kävelylenkkeihin ja vähän vähemmän vauhdikkaaseen menoon. Sienna ei enää lähde omille reissuillensa ja tulee aina samantien mun matkaan vaikka olis kavereiden kanssa leikit kesken.

Saatiin tältä koululta ehdottomasti se mitä haettiinkin eri parempi kontakti Siennaan ja mä oon ainakin ollut kovin tyytyväinen. Yksi iso apu oli myöskin kun löydettiin Natural Menu nappulat, jotka on toiminu Siennan namipaloina. Simbanhan kanssa on ollut välillä vaikeuksia löytää palkintoja se kun on niin kovin nirso. Mutta nämä on osottautunu ylitsepääsemättömän maukkaiksi. :)

Syksymmällä katotaan sitten sitä hakua tai jälkeä, ohjaaja suositteli jotain missä sienna Saisi käyttää nenäänsä. Se kun menee sen perässä kokoahan muutenkin."


28.7.2008

"Moikka, huomasinpa tässä, että tänään (tai eilisen puolelle se kai jo jäi) tuli tasan vuosi täyteen siitä kun haettiin Sienna sun luota. Hyvin on omaksi kasvanut karvapallo. Tässä vielä pari kuvaa mökiltä."




28.7.2008

"Moikka, Sienna on tosiaan saanut hieman massaa, tai mahasta mä kyllä puhun, johtunee siitä että se on ollut mun vanhempien kanssa mökillä ja vaikka toki on ulkoillu hullun lailla, niin mun vanhemmilla on paha tapa hemmotella koiraa grilliruuilla. :)

Sienna on selkeesti aikuistunut tässä viimeaikoina, se on alkanut myös vahtia. Haukkuu välillä mökin pihapiirissä kun mikäkin pystykorva. :)

Nenätyöskentelystä mietittiin josko Sienna aloittais sienikurssit, ollaan treenattu jo jotain perusjuttuja joita kouluttaja ehdotti ja hyvinhän se on oppinut. Se on myöskin tosi kuuliainen, tulee vaikka mistä metsän keskeltä samantien kun vihelletään.

Sienna ei ole käynyt uimassa tänä vuonna, viime kesänähän se kahlaili mielellään, mutta tänä kesänä on pysynyt poissa vedestä kokonaan. "

Ei kommentteja: