maanantaina, heinäkuuta 28, 2008

Okra.

14.7.2008

"Kesäterveisiä täältä pohjoisesta! :)

Pitipä alkaa vaihteeksi kirjoittelemaan, kun löytyi pieni rakonen töiden välistä! :) Tässä olis pieni lasti kuvia bikinikaudesta! ;)


Okra on saanut lomailla nyt kesällä! Me nimittäin käytiin Mikon kans 1,5 viikon reissu Lontoossa ja Irlannissa ja Okra oli koko sen ajan Mikon isän tykönä "maalla" hoidossa. Laukkasi päivät pitkät vapaana Mikon porukoiden kesämökillä, kun Mikon isä on koko kesän vuorotteluvapaalla. Nautti kuulemma täysin rinnoin ja pääsi käymään melkein päivittäin 5-10 km hölkkälenkeillä! Kunto kasvoi ihan mukavasti! :) Ainut huono puoli lomailussa oli, että Okra pääsi siellä säikähtämään salamaa. Okra ja Ilkka olivat nimittäin juuri nousemassa autosta, kun takapihalle löi salama hirmuisen paukkeen ja rätinän kera. Okra oli sitten pinkaissut heti takapihalle pensaaseen pakoon ja oli ollut kuulemma peloissaan koko ukkosen ajan. Toivottavasti siitä ei jäänyt mitään traumoja. Tosin n. viikko sitten Oulussa jyrähteli pari kertaa ja siitä Okra ei välittänyt mitään. Jospa se tuosta. :)

Viime viikonloppuna käytiin vähän veneilemässä ja tuossa olisi pari kuvaa siltä reissulta.


Sunnuntaina, kun palailtiin siellä, niin poikettiin minun kummitytön tykönä synttäreillä. Ne olivat hankkineet n. kuukausi sitten dreeverin pennun ja Okra pääsi kisailemaan sen kanssa. Ensin piti näyttää kaapin paikka, mutta loppupeleistä se pentu pyöritti Okraa kyllä 10-0! Hirmuiset naskalihampaat ja virtaa riitti vaikka muille jakaa! Okralla tais kunto loppua kesken sen kanssa! ;)


Mikko on ollut nyt lomalla, kun meikä on paiskinut töitä ja ne ryökäleet ovat taas nukkuneet aamuisin pitkään. Okrastakin on tullut aamu-uninen, huonoja tapoja tuo Mikko sille opettaa! ;) Tottis harkoissa (epävirallisissa) ollaan käyty nyt taas reissun jälkeen ja ne näyttäis jatkuvan kerran viikossa. "

Ei kommentteja: