keskiviikkona, tammikuuta 18, 2012

Priima Pihka.

Pikapäivitys onnelliselta kasvattajalta.

Pihka (O. Pihkakinttu) on tänään syynätty silmien ja polvien osalta terveeksi. Polvet 0/0 ja silmät puhtaat. Mahtavia uutisia!! :D Kiitos Sirene, että käytit tutkailuttamassa Pihkulaisen.

Pihka luovutti lisäksi putkilollisen verta, josta näytteestä tsekataan Pihkan prcd-PRA status. Toivottavasti siltäkin saralta saadaan hyviä uutisia. Luna-emo on vanhempiensa tulosten perusteella a, terve, Sarri-isää ei ole tarkistettu. Pahimmillaankin Pihka on vain prcd-PRA:n kantaja, B, sairastumatta kuitenkaan koskaan itse.

Pihkan terveystulokset tähän asti: Silmät ok, A/A lonkat, 0/0 kyynärät, 0/0 polvet sekä kuvattu selkä ja kaularanka, ei muutoksia. Priima tyttö siis kokonaisuudessaan. :)

Palanpainikkiikkeeksi pikku-Pihkan kuva syksyltä 2009. :)

3 kommenttia:

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Olipas kivoja uutisia! Onnea Pihkan priimoista tuloksista :-D

Anna kirjoitti...

Oi miten hieno juttu! :) Pihka on priima likka!!

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa se tuijottaa juuri herännyttä emäntäänsä omalta sohvatuoliltaan, jotta saa heti vinkin kun elämä taas viriää. Ja pitäähän siitä kunnolla nautiskella kun on ihanat talven lumet maassa, puuttuu vaan ne porot... Mutta ei se ehkä arvaa kuinka iloinen on emäntänsäkin yhä kun on terve plikka joka suuntaan. Vaan on se! :)