sunnuntaina, tammikuuta 22, 2012

Hyvä Anna! Hyvä Noita!

Vallan unohtunut informoida, miten upeasti Anna ja Noita (Omituinen Källeröinen) jälleen kerran voittivat pienimuotoiset agilitykisat. Viime maanantaina 16.1. heillä oli olut treenijakson päättymisen iloksi kisat ryhmäläisten kesken.

"Noita voitti taas oman ryhmän möllikisat hienolla 0-radalla. ;) Tällä kertaa oli yhtä vaille kaikki paikalla eli päheet viisi osallistujaa. Likka veti aika mageesti ja täpöllä. Selvä kisakone, syttyy aina, kun viritetään pientä kilpailun poikasta. :D"

"...jäi taakse dallut, bokserit ja belgit pitkine kinttuineen... Eivätpä olleet yhtä huolellisia, kun meitsit."

Minäpä sanonkin, että ohjaajalla on ainakin yhtä paljon merkitystä kuin koiralla. Joten onnea, onnea, onnea, Anna ja Noita! Olette tykkejä!!! :D

Voittohuumaa ryydittää viime lokakuiset kuvat hallilta, kun käytiin vääntämässä rautalangasta valsseja ja persjättöjä.
Kuvista kiitämme taas Anttia.

Tämä kaikki on toistoa viime jakson lopusta, jolloin Anna ja Noita niinikään voittivat ryhmänsä sisällä järjestetyt pienimuotoiset kisat. Hopeainen kultamitalisti.

Hyviä ootte!

8 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Ei me huonosti vedetty jatbailuissakaan: 5 palkkaamisesta A-esteellä ja yliaikaa 7,5s ratahenkilöiden ihmettelystä, hidastelusta kontaktilla ja kokemattomuudestani johtuvasta hidastelustani Noidan jaloissa yhdessä haastavammassa kohdassa rataa. Mullon aika hyvä fiilis agi-Noidasta :)

Meillä loppu treenit viime viikolla ja nytton reilu kuukauden tauko. Saataiskohan me joskus taas vaikka privaattiopetusta ammattilaisilta? ;) Tai edes seuraa hallille?

sosuka kirjoitti...

Mulla meni JATpailut ihan ohi, hoksasin torstai-iltana vasta, että ne ois ollut. Eipä siinä. Kävittekö uusimassa suoritustanne?

Toki voidaan tulla seuraksi hallille ja koutsaamaankin mieluusti. :) Sovitaan jotain sopivaa aikaa tässä.

Anna kirjoitti...

Käytiin uusimassa, mutta se meni sitte vähän lörinäksi, kun Noita tuli yhden aidan ali :D Mitä sitä nyt samaa rataa kahdesti tykittämään, kun eka meni niin hyvin...

Jep, me tarttittais kontakteille vauhdittajaa ja kepeillä tsempparia ja henkistä tukea. Niin ja tietty ohjausvinkkejä ja tekniikkatreeniä. Noista syksysistä kuvista tuli mieleen, että saatiin viimeksikin hurjan hyviä vinkkejä, vaikkei susta ehkä siltä tuntunutkaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tää on kyllä niin eppää kun siskotytsyllä on tollanen oma supervalmentaja paikalla heti pienenkin tauon tullen... Täällä ei vielä osata ollenkaan kaikkia esteitäkään saati hyppää ees tarpeeks korkialta, ja apuvalmentajia ei näy..., ärrinpurrin.. Taukoa on nyt ollu ainakin kolme tai neljä kuukautta kun toi emännänpuoleinen on vaan puoleinen. Voiskohan sitä lähettää vaikka pelkän karvapaketin sinne jyväskylään treenaamaan? Ois kiva kun vois joskus hetken reenailla rauhassa supervalmentajan kanssa, ilman sitä aikamoista kiirettä mikä niissä omissa treeneissä on omalla vuorolla.

Anna kirjoitti...

Haaveissa elää edelleenkin se Omituisten oma harrastepäivä, josta joskus oli puhetta! ;) Varattaisiin kenttä ja käytäis Omituisten kesken treenaamassa, kukin omalle taitotasolleen/kunnolleen sopivalla tavalla :) Omituisten päivään kuuluu luonnollisena osana myös herkuttelua ja höpöjä juttuja!

sosuka kirjoitti...

Kyllähän se aktiivipäivä tai -viikonloppu pitää sitten järjestää, kun yleisö pyytää. ;)

Otetaanko porukalla ens kesäksi/kevääksi tavoite?

Sitten vaan toiveita ja ehdotuksia. Kaipa minä jotain ainakin agilitysta osaan sanoa... Monesti lähtee ihan perusjutuista, miten ja kuinka kauas asettaa koira lähtöön, kuinka ymmärtää miten koira katsoo rataa, missä vaiheessa koiralle pitää olla selvillä minne suuntaan ollaan menossa, miksi koira kieltää esteen, mihin suuntaan valssi suuntautuu, miten se oikeastaan edes tehdään jne. Tietysti motivointijutut yms. Ohjaajahan siinä enempi joutuu töitä tekemään. ;)

Hyvässä lykyssä voisin pyytää oikeasti osaavan koutsinkin meille, jos mun opeista ei olekaan iloa. ;) JAT-tila maksaa 25-35€/h, riippuen kellonajasta ja viikonpäivästä.

Mieluusti koutsaisin muitakin Omituisia, vaan miksipä asutte niin kaukana! :P Anna sentään ymmärtää asua lähistöllä... ;)

Anna kirjoitti...

Musta tuntuu Susanna ettet ole vielä oikein ymmärtäny potentiaaliasi koulutusmarkkinoilla ;)

Mutta tätä pitää alkaa suunnitella! Myö ollaan Noidan kanssa ehdottomasti mukana, järkkäämisapuna myös! Loppukevät tai kesä voisi olla ehkä parasta aikaa.

Niinpä niin, ihan on oma vikanne. Mä otan luonnollisesti kaiken hyödyn irti, minkä kehtaan ja kykenen :P

Anonyymi kirjoitti...

Omituisten harrastepäivä kuulostaa oikein hyvältä! Omituisiahan täältä löytyy useampi, kukin omalla tavallaan. ;) mutta ei se Jyväskylä niin kaukana ole ettei toi juna tois helposti päiväkski vaan vierailemaan. Pidempi tietty parempi.

Kevät vois olla hyvä tälläselle tai miksei kesäkin erinomainen jos saadaan porukat kasaan kesälomiltaan. Mä maksan ainakin mielelläni siitä harjotusajasta niinkun ollaan joskus puhuttukin. Pari tuntia tai aamupäivä vois olla hyvä jos meitä on useampi.

Ja oon Annan kanssa täysin samaa mieltä, että se KAiKiStA omituisin ei ole ehkä tajunnut omaa potentiaaliaan erityisesti omituisten ja lapinkoirien kanssa. Mää oon jo varma että meille tulee satamalla korjausta ja "ootte pöhköjä kun teette noin kun eihän toi koira liiku minneen" (erinomaisesti tietoinen ohjaajan merkityksestä.. ) mutta ne on hyvä kuulla ja oppia ymmärtämään. ...vaikka ymmärryksen tasoa ei voi vielä taata.... ;) yritystä, yritystä...

Sen jälkeen pidetään tietty hauskaa vaan!