perjantaina, tammikuuta 20, 2012

Keppimaniaa Jääskelässä.

15.1.2012

Viime sunnuntaina suuntasin aurinkoisen pakkaspäivän kunniaksi auton keulaa kohti Jääskelää. Motarilla mennessä tuli äkisti Team N&A&A mieleen ja pirautin josko lähtisivät spontaanisti messiin. Lähtivätpä tietysti. Kymmenen minuutin varoitusajalla tiimi kasassa. Spontaani jatkumo kaarratti ABCin kautta makkarat mukaan, myöhän pistetään tulet roihuamaan.

Kierrettiin luontopolun alapuolisko, mikä osoittautui järkeväksi päätökseksi, sillä kulkijoita ei ollut käynyt pitämässä polkua avoinna ja saatiin omatoimisesti kahlata polku auki. Seitsemänpäinen eli kolmetoistasilmäinen karavaani sai kyllä aikaiseksi melkoisen polkuverkoston. Siskokset jakoivat yhteistä keppihurmiota. Kirmailua ja lumisia naamoja.

Noidan ilme kertoo. "Mamma, mamma, mammaa!"
Lunan ja Noidan suhde on jännää seurattavaa. Loputtomasti iloisia jälleen-näkemisiä.

Omituisten systerysten keppikiinnostus on yhteinen.
Hippa vasemmalla, Noita oikealla.

Notskipaikalla roihun sytyttäminen tuotti tuskaa, sillä spontaani ajatus tulistelusta ei tuonut mukanaan puukkoa, että puut olisi saanut pienittyä. Onneksi samaan aikaan meidän kanssa paikalle ilmaantui väkeä ja saatiin puukkoa lainattua sen verran, että saimme savusta nousemaan liekkejä ja makkarat käristettyä. Kiitokset vain kanssaväelle!

Kun kävimme tulomatkalla Annan kanssa ABCilla hakemassa evästä, otimme toki huomioon myös nälkäiset ystävämämme. Erityisesti Noidalla meinasi silmät tipahtaa päästä, kun nuotiolla kypsennettyä herkkua heiluteltiin nokan edessä. Äkkinäinen suuhun nappaaminen ja vikkelä siirtyminen kauemmas muista, selin toisiin. Nam!

Kiitokset spontaaniudesta KorteSUOn kermalle!

5 kommenttia:

Antti kirjoitti...

Nyt meni tuo asuinaluekin oikein, olit selkeästi miettinyt tarkkaan!

Ihan ok kuviahan sillä viiskymppisellä on tullut. Miltä ne näytti suoraan kamerasta täyskokoisina?

sosuka kirjoitti...

Kokonaisuudessaan kuvasatsi Jääskelästä oli harjoittelua ja siltähän ne otokset näytti. Iso osa oli epäonnistuneita ja jokunen "ihan ok". Pitää vielä reenata...

sosuka kirjoitti...

...putki ei kyllä piirrä kovin kauniisti mun makuun, pikkasen tökerö bokeh. Kyllähän sie Antti valveutuneena valokuvaajana tiiät. ;) Jotenkin tausta häiritsee esim. tuossa Luna-Noita kuvassa.

Antti kirjoitti...

Hauska juttu kun meinasin mainita tosta suttuisesta bokehista, mutta aattelin olla kerrankin hiljaa! :D Laita näytille, jos otat vaikka ei-lumisia kuvia joskus.

Kyllä mä haluaisin itekkin sen 50mm.. Kohtahan ne opintotuet taas tulee!

sosuka kirjoitti...

Arvasin!! :D

Kiinnostaa itekin, että millaiseksi tämä suhde muodostuu. Liikaa ei kuitenkaan voi odottaa halvalta viisikymppiseltä. :)