maanantaina, toukokuuta 03, 2010

SM-nollat kasassa!!! :D

Kisattiin eilen Ursan kanssa Varkaudessa. A-radalta napattiin viimeinen SM-0, jota myöten meillä on vaadittavat tulokset kasassa sekä osallistumisoikeus kesäkuun SM-kisoihin Vantaalla. Loistavaa!!! :D

Ursan kanssa A-radalla.
kuva Tuija Kortelainen

A-rata oli helpompi, puomin jälkeinen takaakierto ja putken pimeä pää mietitytti, joskin lähinnä vain sen takia, etten juuri ole treenannut putken pimeää päätä niin, että itse jään ulkokaarteeseen ja mun pitäisi työntää Ursa putkeen vastaisella. Myös B-radalla oli hyvin samantyyppinen pimeä putkeen meno ja tätä jännitin myöskin ihan pikkuisen, tässä kohti leikkasin takaa - en ole takaaleikkauksiakaan reenaillut tuollaiseen kohtaan, ainakaan muistaakseni. Noo, hyvinhän Ursa hoiti homman, kuinkas muutenkaan. :)

B-rata meni sitten hyllyttäen. Radan alkusuoralla Ursa loikkasi keinun ylösmenon, josta saatiin vitonen. Se oli sen myötä menoa sitten itselle, kun ei voi millään välttää sitä "aivan sama" -asennetta sen jälkeen, kun virhe on tapahtunut. Radan ehdottomasti kinkkisin kohta oli puomin jälkeen - ja siihen se meilläkin kosahti. Otin Ursan puomin jälkeen puolivalssilla haltuun ja vippasin hypylle, hoksasin - liian myöhään - olevani ihan liian lähellä hyppyä ja ihan liian ajoissa, joten vippaukseni näytti Ursan silmiin taaksekiertokäskyltä. Hyppy siis väärästä suunnasta ja sitä myöten tuomarisedän (Sami Topra) kädet heilahti ristiin. Muuten rata soljui kivasti, mitä nyt Aan alastulokontakti ei ollut ihan sitä mitä halusin, Ursa otti kyllä kontaktin, mutta ei pysähtynyt.

Erityisen tyytyväinen olen kuitenkin nimenomaan päivän kontakteihin. Speciaaliplussat Ursa saa aivan UPEISTA puomin ylösmenokontakteista. Näppärä pieni pysähdys ylösmenolla ja matka jatkuu käskyn mukaan, aivan mahtavaa edistymistä!!! :D Toki se kierroksillä kävi - niinkuin minäkin - mutta malttoi silti tosi hienosti. On se mahtava agihurtta!

A-kisa, tulos 0/-0,16, sij. 9./35
B-kisa, tulos HYL

7 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Onnittelut vimpasta nollasta ja eikun nokka kohti Vantaata kesäkuussa! :D

Kattelin teiän keikkakalenteria ja aika kiireiseltä näyttää.. Tulkaahan kattomaan jossain välissä meidän uutta luukkua! Sitten kun joudatte :)

Tiina ja pipipäät kirjoitti...

Onnea hurjasti viimeisesti vaadittavasta nollasta!!! Ursa on pätevä likka! :)

Sunnuntaina tuun töihin kisoihin aamuvuoroon ja jos aurinko paistaa, otan kameran mukaan. Katotaan, jos saisin Ursastakin sit kuvatuksia. Mitään ei kyllä voi vielä luvata.

sosuka kirjoitti...

Tiina: No, sunnuntaina olen minäkin aamupäivän töissä kisoissa. RATAMESTARINA - Iik!!! "Himppasen" hirvittää, mutta Päivikki lupasi olla apuna ainakin ekaradalla ja varmaan Salmekin ymmärtää, kun selitän olevani ekaa kertaa kyseisessä vastuupestissä. Kääk, paineen alla pitäisi kyetä rakentaa rataa piirustuksen mukaan - en kykene siihen treeneissäkään... No, kyllä siitä selviää, tavalla tai toisella... ;)

Iltapäivällä sitten kisataan Uun kanssa stressittä (niin varmaan...), ainakaan SM-0-painetta ei ole enää.

Anna: Mie tsekkailen, voidaan tulla viikollakin käymään, kun viikonloput on aika hyvin buukattu täyteen (plus ti & to illat varattu treeneille). Pitää katsoa onko mulla torstai vai lauantai vapaa (työvuorolistojen mukaan torstai, mutta yks työkaveri haluais vaihtaa vuoroja ja silloin olisin lauantaina vapaalla), silloin ainakin olisi aikaa reffailla. Odotan kovasti sitä, että näen teidän nykyisen boksin! :)

Tiina kirjoitti...

Nähdään siis sunnuntaina ja älä huoli, hyvin se sun ratamestarin pesti menee! :) Voitpahan jännittää sitä enemmän kuin kisaamista Ursan kanssa sit iltapäivällä. ;)

sosuka kirjoitti...

Näinpä.... :)

Päivi kirjoitti...

Hurjasti onnea vikasta SM-nollasta!
Pitääpä kannustaa teitä sitten Vantaalla hyviin suorituksiin, kun olen siellä itsekin paikan päällä - töitä tekemässä tosin :)

Rohto ja Ravja kirjoitti...

WAUhikkaan näköstä vejätystä! Eiku menoksi Vantaalle :-D