sunnuntaina, toukokuuta 23, 2010

Rohtolle Oulaisista JUN EH2!

Rohto oli eilen 22.5. pyörähtelemässä Oulaisten ryhmänäyttelyssä, saamisina juuri se mitä lähtivät hakemaankin, perusteellinen arvostelu, jonka oheen myös varsin hienoa menestystä, paimensukuiselle harvinainen palkintosijoitus. Kuudesta junioriuroksesta neljä sai H:n ja kaksi EH:n, Rohto oli toinen niistä. Mahtavat onnittelut jälleen Marika ja Rohto hienosta menestyksestä! :D

OMITUINEN OHTONEN ER41312/09
Oulainen 22.5.2010, Leni Finne

Oikeat mittasuhteet. Luusto voisi olla hieman voimakkaampi. Hieman pitkä kuono-osa, jossa erinomainen vahvuus. Kirsupigmentti voisi olla mustempi, hyvät silmät ja korvat. Oikea ylälinja. Ikäisekseen erinomainen eturinta. Melko pysty olkavarsi. Vielä melko kevyt rintakehä. Ok takakulmaukset. Hyvä karva. Häntä saisi nousta paremmin selälle. Erinomainen askelpituus. Hieman ahdas edestä ja takaa.

JUN EH2




kuvat Minna Suihkonen

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee hyvä Rohto! On se kyllä hirmuinen palkintomagneetti. Vaan on se ihmisensä kouluttanutkin pojan hyväkäytöksiseksi.
Terveiset komialle velipojalle pihkakintulta!

Anna kirjoitti...

Onnea onnea Omituisten näyttelytähdelle! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hirmu suuret onnittelut Marikalle ja etenkin Rohdolle! Toivottavasti palkinnot kotona olivat suorituksen mukaiset ;) Hienoa Rohto!!
-Katja & Mikko & Okra

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Kuvien muhkurapatja-omituinen sai palkkioksi nautiskella kotimatkalla näyttelystä Piipsjärven rantamatalikossa ilakoinnista, ensimmäiset uimavedotkin tuli kepin perässä kahlatessa puolivahingossa matkamittariin :-D (tosin tyyliin "apua-apua-mitä-tapahtu-heti-takas-rantaaaan" ;)) ...ja Pihkan poppoolle: käytöstapoihin oli ilmaantunut mausteita mieshormoonien hyrinöistä, eli pari kertaa piti pikkujätkän vähän pöhistö lähellä oleville uroille - oi niitä katselmusaikoja... ;)

quu kirjoitti...

^ Hienon arvostelun Rohto sai! :)Onnittelut vain Marikalle ja Rohdolle, sekä tietysti kasvattajalle.

Meistä ei ollut kyllä mitään vastusta, kun Jekku oli luokan selkeästi junnuin uros. Tosin arvostelu ei ollut kovinkaan paljon erilaisempi.

Jekku myös pääsi pulikoimaan Vihannin vesistöön :)

Päivi & Jekku

Katja kirjoitti...

Onnea niin Rohtolle ja ihmiselleen kuin kasvattajalleen. Täällä on ollut ja on vielä jonkin aikaa sen verran kiireistä, että netissä surffailu on jäänyt tosi vähälle.