tiistaina, kesäkuuta 16, 2009

63. vrk



Luna on lukenut synnytysoppaita vähän turhankin kirjaimellisesti, tänä yönä, täsmälleen laskettuna vuorokautena tapahtuu, mamma aikoo kuoriutua ja päästää vapauteen tuoreen liudan Omituisia kulkijoita. Mittasin Lunalta aamulla lämmön 36,6, mikä lupaa, että vuorokauden sisään olisi synnytystapahtumaa odotettavissa.

Tällä hetkellä Luna on pikkuisen levoton, läähättelee välillä ja pian rauhoittuu taas nukkumaan. On omaehtoisesti käynyt asuttamassa pentulaatikkoa, sitä jonka virittelin rouvan käyttöön viime viikolla. Tietäähän se, viisas mamma, että siellä olisi pentusia tarkoitus hoitaa ja kasvattaa, onhan samassa laatikossa syntynyt myös parin vuoden takaiset Maaväit (paitsi epäsovinnainen Okra, joka pyki maailmaan sohvalla).

Jännitys ja odotus on huipentumassa, aivan pian tiedämme ketä sieltä on tulossa, mitä ja millaisia, mitä sukupuolta, minkävärisiä ja kuinka monta. Toivottavasti kaikille sinnikkäille odottajille, pentujen omiksi ihmisiksi pykijöille, syntyy se ikioma toveri, jonka kanssa lähteä tallomaan polkuja.

3 kommenttia:

Tiina ja Pessi kirjoitti...

Voi jukra! Nyt sitten jänskättääkin teidän puolesta vallan hurjasti! Toivottavasti kaikki menee hyvin! :)

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Jaa'a... mitenkähän tässä malttaa lähtä nukkumaan ;-D Toivotaan että kaikki menee hyvin ja maailmaan muljahtaa sopiva satsi meneviä mukeloita - Kovasti voimarapsutuksia Lunalle ja jaksamista + hermoja emännälleen!

Katja kirjoitti...

IIK. Jännää, vaikka ei olekkaan omasta pennusta kyse. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja syntyvä porukka täyttää odottajien toiveet.