maanantaina, tammikuuta 05, 2009

Uusinta uutta!

Okra viettää riehakkaita talvipäiviä Oulun suunnilla ja lähettää Hauskat Uuden Vuoden terveiset. Vuosi oli vaihtunut esikoisomituisen osalta loistavasti, eikä Okrassa ollut näkynyt mitään säikkymisen merkkejä. Olivat käyneet myöhäsellä lenkilläkin, eikä Okra ollut ollut moksiskaan, vaikka lähellä rätisi ja paukkui. "Katteli vain rakettien suuntaan, että mihin sotatantereelle sitä ollaan nyt tultu! ;)"

Tyytyväinen kasvattaja iloitsee siitä, että ihmisensä katselee sillä silmällä seuduilla järjestettäviä joukkotarkkeja ja suunnittelee tsekkauttavansa Okran silmät, polvet ja lonkat. Aivan loistavaa! :D

Harrastusrintamallakin jatkuu jo tutuksi tullut aktiivisuus. Tokotreenailut jatkuvat edelleen ja paikkakunnilla järjestettävien agilitykoulutuksien suhteen ovat odottavalla kannalla, josko piakkoin Okrakin pääsisi näyttämään kyntensä ketteryyden parissa.

...ties vaikka nähtäisiin tänä vuonna vielä poropaimennustestissäkin tämä parivaljakko...


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta myös meiltä! Ajattelin ilmoittaa, että meilläkään ei ollut minkäänlaista hötkyilyä rakettien kanssa :) Itseasiassa Miki pääsi vahingossa vapaalle jalalle juuri kun naapurissa aloi paukkumaan ja ihan nätisti tuo antoi silti kiinni. Olisikohan syynä hyvät geenit ;)

sosuka kirjoitti...

Tottakai! ;) Ei vais, vaan onhan vahvahermoisuus kovasti perinnöllinen ominaisuus - vaikka monimutkainen juttu luonne onkin. Jokatapauksessa kiva kuulla, että Mikilläkin pysyy pää kasassa, hieno jätkä!

Oon ollu flunssassa, mutta olette olleet kovasti mielessä, tullaan taas teillä käymään jahka sopiva vapaampi päivä löytyy ja passaa aikataulujen suhteen taas kaikille. :)