lauantaina, huhtikuuta 10, 2010

TUPLANOLLA!!

Käytiin Ursan kanssa kisaamassa tänään Pieksämäellä. Ei olisi paremmin voinut mennä (tai no, olisi, mutta ei pureuduta siihen tässä.... ;)), kotiintuomisina upeasti tuplanolla! Tyyppi on täällä ihan pähkinöinä. :D SM-nollatili näyttää nyt kuutta seitsemästä, tuplanolla on takataskussa, joten enää puuttuu vain yksi aginolla, jotta sijaintimme on kesäkuun päivinä 18.-20. Vantaa ja Agilityn suomenmestaruuskilpailut. Mahtavaa!

Radat olivat kivoja (tottakai ne oli kivoja, kun onnistuttiin...) ja ihanneajat inhimillisiä. Ursa eteni reippaasti ja varmasti ja uskaltaisin väittää, että meillä molemmilla oli Kivaa. Itse ainakin odotin malttamattomana kisaamista, kun edellisistä riennoista on vierähtänyt jo aikaa. Erityisesti toiselle radalle mennessä suorastaan puhkuin intoa.

Ekarata oli helpompi, siinä ei pahemmin ollut hankalia paikkoja, Ursa-parka vain kävi tokahypyn jälkeen kanveesissa, sillä ilmeisesti petti etujalka vähän alta, possunokka aurasi maata ja meininki jatkui riemukkasti turpa purussa. Tämä lassevirénmäinen kaatuminen ei ilokseni syönyt aikaa niin, etteikö oltaisi ihanneaikaan päästy (olympiavoittajia meistä ei kuitenkaan tullut... Kuten ei silloinkaan, kun viimeksi olemme Uun kanssa kompuroineet, viime vuoden SM-kisoissa, sillä kertaa Lasse Viréniä leikki ohjaaja...). Etenemisnopeus A-radalla varsin kiva 3,85m/s.

Toisella, B-radalla oli jo vaikeitakin paikkoja. Erityisen haastava sekä kentän laidalla minien ja medien menoa pällistellessä, että rataantutustumisessa oli puomin ja pussin väliin jäävä kolmen hyppyesteen (aita-aita-muuri) muodostelma, joka sisälsi vaikeita hyppykulmia, oikeaa ajoitusta, ansojen (Aa) väistelyä sekä ripeää koiran hyppylinjan tieltä livatamista. Tämä kohta söi meiltä radalla pikkuisen aikaa, koska päätin, että otetaan se keskittyen ja hätiköimättä, Aalle karkaamista en olisi halunnut jälkikäteen kirota. Saatiin kohdasta kuitenkin kohtalaisen sujuva, johon on tyytyminen. Vaikeahko keppikulma radan loppupuoliskolla selvitettiin hyvin ja suoriuduttiin iloisesti kiljahdellen maaliin etenemisnopeudella 3,81m/s.

A-kisa, tulos 0/-4,42, sij. 9./37
B-kisa, tulos 0/-3,54, sij.7./38

Saa onnitella!! :D

9 kommenttia:

Anna kirjoitti...

No isot onnittelut tuplanollista!! :D Kuulostaa siltä että teillä on ollut eilen hurjan kivaa radalla! Pienet kolhut ja kompuroinnit kertoo vaan, että vauhtia on piisannut... ;)

Nöden kanssa jännäillään jo ensviikonloppua. Joko teille on tullut laput postissa? Meille ei vielä. :/

sosuka kirjoitti...

Kiitos. :D Meillä oli kieltämättä eilen hurjan kivaa. Saisipas samanlaisen tunnelman iskostettua itseensä joka kerta radalle mennessä, keräämättä yhtään painetta siitä miten muilla on mennyt, vaan mennä vain ja ainoastaan tekemään omaa sillä hetkellä parasta suoritustaan.

Katselmuslaput tuli meille perjantaina, joten eiköhän ne maanantaina ole teilläkin, ne on postitettu joskus viime viikolla porukoille.

Päivi kirjoitti...

Hurjasti onnea tuplanollasta! Toivottavasti saatte sen puuttuvan nollan niin pääsee kannustamaan sitten Vantaalle teitä! :)

sosuka kirjoitti...

Uskallan vakaasti luottaa siihen, että saadaan nollat kasaan. Yöpymissohvakin on jo SM-kisaviikonloppua varten varattu. :)

Kiva saada lisää kannustusjoukkoja yleisöön! :D Saapa nähdä millainen lappalaiskoiraedustus tänä vuonna on paikalla.

Anonyymi kirjoitti...

Hahhaa :) Hienoa tiimi Lasse Virén! Upeaa suoritusta. Pitääpä laittaa kesäkuun päivät jo kalenteriin, nehän on ihan siinä 1v. synttärien korvilla.

Erityinen tunnustus myös laiskuuden merkistä ;)

Me oltiin viikonloppuna nuuksiossa tarpomassa sohjossa. 10km lenkki vei virran kyllä varsinkin emännästä, mutta kyllä ne neljä kinttuakin oli aika hyytyneet. Oli kyllä varsin mukava kun oli aurinkoinen ilma ja evästä vähän mukana. Vaan kyllä meillä siihen reissuun 6,5 tuntia menikin (autokyydit mukaan lukien).

Tämä aamu alkoi iloisella mielellä kun annoin samaisille neljälle kintulle luun ja yksi niistä neljästä meni luun päälle ja rupesi liikuttamaan luuta lattiaa pitkin kuonosta pois päin. Samaan aikaan kuono yritti vimmatusti saada luuta kiinni. Se oli riemuisaa katseltavaa :)

Iloisen aurinkoista päivää!
T:kintut numerolla 15

Katja kirjoitti...

Onnea vielä tätäkin kautta! :)

Tiina ja Pässi kirjoitti...

Onnea hienosta menestyksestä! :D Nopealle Ursalle rapsutukset kuin myös muille koirille!

Haukkis oli ihan jees-kunnossa torstaina, mutta varmasti nyt jo märempänä. Lisäksi Pessillä on toinen silmäkulma verellä, kun raapii kutinaansa sitä. Onneksi huomenna päästään lääkäriin, joten ilmoittelen sit, miten sen lenkin käy.

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Onnittelut vielä tätäkin kautta - kyllä on syytä tuuletella!! :-D

Minna, Tui, Ruu kirjoitti...

Wau! ONNEKSI OLOKOON! :) Mahtis homma!