keskiviikkona, huhtikuuta 21, 2010

Shoppailemassa.

Hippa lienee suurinpiirtein aikuisen mitoissa, Katselmuksessa haalitun menestyksen jälkeen lienee pikkuneiti vähintäänkin ansainnut ihan ikiomat valjaat. Tähän asti on menty pannoilla ja laina-/perintövaljailla, mutta maanantaina käytiin tyttöjen kesken shoppailemassa ja Hippa sai aivan uuden kostyymin.

Nämä niiiin sopii Hipan väreihin...



Maailma on pieni ja Hipan tarinaa saa aina uusia ihmisiä kohdatessa jakaa, kohtalaisen harva jättää kysymättä, miksi Hippa on niin erilainen. Valjaidenostoreissulla eläinkauppias otti puheeksi, että hänen kaverillaan on bokseri, jolla on samanlainen nenä kuin Hipalla. Kysyi lähinnä, että minkälaisella nimellä tuo nenä kulkee - kirsuhalkioksi sen eräs Hipan tutukinut eläinlääkäri on nimennyt, toinen puhui termillä "double nose", tuplanenä - ja siitä juttu lähti.

Lekuri, joka keisarinleikkasi Lunan (eli teiden tukko Rohton ja Pihka-Pihkuraisen ulos maailmaan) ja tutki vastasyntyneen Hipan, sanoi, että hän tietää bokserin, jolla on samanlainen kirsu kuin Hipalla, eikä siitä ainakaan ole mitään haittaa ollut, koira on aikuinen ja hyvin pirteä kaveri.

Uskallanpa väittää, että kaksi tapausta, kaksi tarinaa, kauppiaan ja lekurin, kertoo samasta bokserista ja nyt tiedän sen nimenkin, kiitos eläinkauppiaan. Meitä on siis muitakin ja tämä kyseinen bokseriherra on varsin menestynyt, komea näyttelytähti ja taitava jälkikoira.

5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Hippa alkoi Umbran kanssa samikseksi. Minkä kokoiset Hipan valjaat on? Kurkin tuossa noita Umbran valjaita, mutta niistä ei löytynyt kokoa, mutta muistelisin, että nuo oli ensimmäiset niistä leveämmistä. Keksin lilat valjaat taisi olla viimeiset niistä kapeammista...(En ole kyllä varma) Onko Hipalla ne kapeammat vai leveämmät valjaat, tuosta ei oikein sitä näe, kun karvat on edessä. :)

sosuka kirjoitti...

Muistelinkin, että taitaa olla nyt menoa siihen suuntaan, että Hippa ja Umbra kulkee samanlaisissa valjaissa. :) (Värivalikoima oli aika huono, kirkkaan sininen, lila, musta ja tuo oranssi, se musta vaikutti liian tylsältä Hipan hassuun olemukseen. :) )

Kokeilin Hipalle niitä ensimmäisiä leveämpiä (koko 5) ja viimeisiä kapeampia (koko 4) ja loppujen lopuksi ne kapeammat oli paremmat sen päällä. Hipan valtava turkki hämäsi ensin siihen, että ne pienemmät olisi olleet ihan liian pienet, mutta kun karvakauluksen kaivoi tieltä pois, niin ehdottomasti ne pienemmät (koko 4) istui paremmin sen päällä. Vitos koossa se rintaremmi, joka menee etujalkojen välistä, oli ihan valtavan pitkä, eikä sitä rinnan ympäri menevää remmiä meinannut saada säädettyä niin, että olisi sopiva Hipalle, valjaat jäi jotenkin lököttämään päällä, ihan kuin Hippa olisi pukeutunut liian isoon paitaan. :)

Katja kirjoitti...

Ok. Voipi olla, että Umbrallekin nuo pienemmät saisi säädettyä sopivaksi, pitääkin joskus kokeilla sille niitä Keksin valjaita.

Mutta onhan se Hippanen vielä sen turkkinsa alla paljon Uuvea sirompi, vaikka tassuissa onkin jytyä sitäkin enemmän. :)

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Hienot rintsikat Hipalla!

Johanna kirjoitti...

Ihana huomata että Hippa on tähän asti saanut hyvän elämän. :) Itsellä on kohta 5vk vanhat kääpiöpinserin pennut ja yhdellä todettiin neurologisia häiriöitä. Eli sillä on huonompi tasapiano ja pää on erikoisen mallinen. Sopisi vesipääksi... ollaan kovasti mietitty mitä sen kanssa tehdään, mutta Hipan tarina rohkaisee yrittämmän. Kenellekään en voi sitä tietenkään myydä mutta kaveri jolla on sij.narttu lupasi Hertalle tarjota kodin niin kauan kuin sen elämä elämisen arvoista on. :)