maanantaina, helmikuuta 22, 2010

Kaksi vuotta.


Oma eriskummallinen pienimuotoinen toiminta alkoi virallisesti tasan kaksi vuotta sitten, kun Suomen Kennelliitossa kirjoittivat alle FCI:n minulle myöntämän kennelnimen Omituinen. Uusia polkuja taivaltamaan on lähtenyt kaksi Omituista pentueellista, yhteensä kahdeksan reipasta, tasapainoista ja yhteistyökykyistä maailman parasta koiraa omille ihmisilleen.

Kolmannen toimintavuoden aikana olisi tarkoitus saada kolmannet Omituiset pennut maailmaan. Ihan jokaikinen saa pitää peukkuja siitä, että vanhan piian ikärajoja kolkutteleva pihtari-Ursa suostuu suopeaksi emoutumisen ajatukselle ja lankeaa lemmenleikkeihin.

Iso Kiitos Omituisten aktiivisille ja yhteistyökykyisille ihmisille sekä Omituista tarinaa mukanaeläville!

4 kommenttia:

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Onnittelut kahdesta Omituisesta vuodesta, ja peukkuja kolmannelle! Täällä yks omituinen karhunpoika olis myös täynnä toimintaa, enemmän kuin vielä toipilaalle sallittaisiin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset myös Omituisen ihanansta pihkakintusta! Parempaa en voisi kuvitellakaan. Peukut on toki täälläkin tönössä Ursulan lankeamiselle rakkauden pauloihin.

Anna kirjoitti...

Onnittelut kaksi vuotiaalle! ;) Ja valtavan suuri kiitos Omituisten tärkeääkin tärkeämmälle kasvismuorille, joka on ihailtavan omistautunut kasvateilleen! Tahtoo vain kiittää ja sanoa, että jokainen koirille uhrattu hetki ja niiden hyväksi ajettu kilometri ei ole mennyt hukkaan -eihän? (kysyy muilta omituisten ottajilta) :)

Peukkuja peukkuja peukkuja Ursan lemmenleikkeihin!

Katja kirjoitti...

Meiltä myös tsemppejä ja kiitoksia!

Tsempitykset Ursan naimakaupoille ja kiitokset maaliman parhaasta Umbrasta! Tänä aamuna taas tuolla lenkillä ajattelin sitä, että Umbra on koira, joka on kuin ihmisen ajatus. Se vaan lukee miua, tottelee ja on kuulolla niin hyvin!

(Tähän toki vaikuttaa nuo menossa olevat juoksut, meillä on kylässä taas Pikku-Luna, Mini-Delete palailee joskus kuukauden-kahden päästä. ;) )