tiistaina, helmikuuta 16, 2010

Hormoniherääjäiset.

Helmikuun hormoniherääjäiset meneillään. Hipan-Pimpula aloitti eilen juoksunsa, aikalailla tasan 8kk iässä (kaksi päivää vaille). Hieman hämmentyneenä katsoin aamulla ennen töihin lähtöä vähän veristä pissaa hangella ja päätin, että varmistun tilanteesta illalla, kun olen taas kotona. Eipä ollut pikkuneidin mieli muuttunut päivän aikana ja niin sitä vain Hipsanssaa on puurtamassa itsestään naista, ensimmäisenä siskoskaartistaan.

Verratkaapa huvilla allaolevia kuvia, sama Hippa se on kahdeksanviikkoisena kuin kahdeksankuisenakin...




Tylsään saumaan tämä osui, sillä parin viikon päähän 27.-28.2. viikonlopuksi oltiin suunniteltu Karhupentujen pentuetapaamista. Se on sitten tähän hätään peruttu, jotta ylimääräisiltä myrskyiltä vältytään, Hippa kun on juuri tärppipäivillään suunniteltuna viikonloppuna - voisi Rohto-veikan (joka on kuulemma tämän vuoden puolella oppinut oikeasti nostamaan kinttuaan ja on ihan vastikään tajunnut, että leikkikaveridalmis on Nainen - ja Rohto ite Mies :) ) ja Ravja-paapan päät mennä sekaisin, erityisesti kun kuitenkin oli tarkoitus jopa yövyttää herrakoirat saman katon alla, kolmessakymmenessäviidessä neliössä...

Pentutreffit siirtyvät suosiolla myöhemmälle, odotellaan sinisiskojen Noidan ja Pihkan juoksut myöskin alta pois ja pidetään sen jälkeen vasta vaikka ykkösvuotis-synttäripippalot, järkätään Palokkaan Hurrikaani-Karhunpainit.

Tämä eilinen Hipan juoksuille lähtö aiheutti myöskin pienehkön paniikinpoikasen, juurrutti jännityksenpoikasen itseen. Ursalle kun on suunnitteilla pentuja tälle keväälle, olen odotellut sen juoksujen alkavan huhtikuun tienoilla. Pohjatyötä sulhopohdinnoissa on tehty kovasti, mutta nyt vasta oikeasti sai potkun eteenpäin. Hipan juoksujen alkaminen kun tarkoittaa todennäköiseti myös samassa laumassa elävien aikuisten narttujen, Ursan ja Lunan, juoksujen aikaistumista, niiden alkaessa varmaankin aikalailla heti Hipan perään. Erittäin jännittävää ja kiintoisaa, olisi enemmän kuin kivaa päästä VIHDOIN seuraamaan Ursan kasvua mammakoiraksi...

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Ou nou!Joko ne on niin isoja, että ekat juoksutkin pukkaa?

Meittiä jännitää, päästäisiinkö me sinne porohommiin ennen niitä Umbran mahd. viimeisiksi jääviä juoksuja.

Anna kirjoitti...

Hippunen latasi kyllä melkoisen pommin! :D Eipä olisi siitä pikkuisesta vielä uskonut. (En malta odottaa, minkälaisia sulhoehdokkaita siellä Ursan päänmenoksi mietitään... ;))

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Voehan himpskatti vielä kerran! Tai siis, ilonenhan sitä pittää olla, kun systerit kehkeytyy leideiksi ;) Lohukkeeksi mieskuoro Revonlahelta vaatii kyllä mahollisimman monta omituista näkyä poroaijjalle Pudasjärvelle - pijämme siis kovasti peukkuja, että Umbra pihtailee juoksujensa kanssa vielä sopivan tovin!