perjantaina, tammikuuta 08, 2010

Siskosriekkuilua setäkoiraseurassa.



Toissapäivänä keskiviikkona, loppiaisena, käytiin jääriekkuilu lenkillä Alva- ja Palokkajärvien jäillä. Mukana siskokset Hippa ja Noita (O. Metsähippa & Källeröinen) sekä herrakoira Pessi (Paw Arts Autumns Rain). Hippa sai osakseen Pessi-sedän ylihuomiota, Pessi käytti jatkuvasti tilaisuuksia hyväksi käyden raiskausotteella Hipan kimppuun. Pikkuneitihän ei tuollaisesta ymmärtänyt mitään, vaan pääosin oletti sen kuuluvan leikkiin. Pessi tosin sai kyllä kuulla omalta ihmiseltään kunniansa härskeistä käytöstavoistaan. Noidan suhteen herraseura ei yrittänyt mitään ja niiden välille muodostui varsin kivannäköistä takaa-ajoleikkiäkin - vinkuvan Ankan kanssa ja ilman.

Keppien kantoa ja pureskelua, hanskailoittelua ja sinne tänne säntäilyä. Tyypeillä oli hauskaa, lumi pöllysi reilun -20 asteen pakkasessa ja naamat lumettuivat. Koska mukana oli myös neljän ihmisen lisäksi kolme kameraa, tuloksena muun muassa läjäpäin valokuvia - arvatenkin... (Omia kuvia on suurin osa, niitä ei ole erikseen merkattu, Tiinan kuvissa oikeassa alalaidassa nimi ja Antin kuvat ovat keskivaiheilla olevat laajakulmaisemmat lumessa kahlauskuvat. KIITOS!!)

Lenkin päätteeksi kokonnuttiin "uuteen" keittiööni rupattelemaan ja kahvittelemaan. Luna ja Ursa - poliisit - odottelivat kotosalla sen aikaa, kun käytiin lenkillä ja alkusählingin jälkeen koko porukka asettui rauhalliseen yhteiseloon. Taas sai lappalaiset kehuja ominaisuudestaan osata ottaa paikkansa ja rauhoittua pienessäkin tilassa. "Asukastiheys" oli melkoinen, kun ehkä noin kuudella neliömetrillä oli yhteensä neljä ihmistä ja viisi koiraa.

Oli kiva käydä yhteislenkillä, otetaan uusiksi joku kerta!

























Tiinan aikaisempia kuvia Karhupennuista elokuun alussa 2009 blogitekstissä Vangittuja tilanteita..

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Kiitos omasta puolestanikin lumirälliseurasta! :) Kivaa oli kaikilla! Tekee gutaa meidän neiti nokkavalle, että joku laittaa välillä kuriin - sai Noita huomata, että Ursan kuonolle ei noin vain hypitäkään :D

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Kylläpä siellä on hanki kimmeltänyt ja pöllynnyt kauniissa pakkassäässä - kivoja kuvia :-D Lumihuurrettuina ei siskoksia äkikseltään joka kuvassa noin vain erotakkaan, ja Noita näyttää palanneen pentuaikaiseen hopeanharmaaseen väritykseen ;) Komiasta ja persoonallisen näkösestä herraseurasta on siskokset saaneet nauttia!

Annika ja Miki kirjoitti...

Hauskalta näyttää lumileikit :) Laitoinkin lapikkaalle Noidan ketjuun huhuilua, että meitä kiinnostaisi riekkumatreffit myös mutta ilmeisesti jäi huomaamatta.

Ilmoittele toki jos joku päivä haluatte vaikka tulla meidän pelloille telmuamaan tai on lenkkitreffejä jossain toisaalla. Miki kaipaa koirakontakteja... mökkiytyy pahasti tuo ukkeli.

sosuka kirjoitti...

Joo! "Tätikoirat" voisivat tulla riehuttamaan Mikiä... ;) Mitäs sanot Anna?

Muutenkin olisi kiva nähdä teitä pitkästä aikaa, kun kaikki ylimääräinen härdelli on vienyt tässä aikaa. Periaatteessa mulle kävis tulevana viikonloppunakin, ei ole mitään suurta suunnitelmaa tulevan lopun varalle.