sunnuntaina, elokuuta 14, 2011

Sijoituksia Haminassa.

Oltiin Haminassa agikisaamassa Ursan kanssa kesäloman kunniaksi suunnitellun Roadtrippimme aluksi viikko sitten lauantaina 7.8.

Oltiin varattu majoitus perjantain ja lauantain väliseksi yöksi Haminan Pyötsaaresta. Nukkumaan kerettiin vasta aamuyöstä kahden jälkeen, niin pitkälle venyi isäntäväen uskomaton mukavuus ja vieraanvaraisuus. Enpä ole vastaavanlaiseen majoitukseen törmännyt, enkä usko ihan heti törmäävänikään. Paitsi, että saimme nukkua siistissä aitassa yömme, saimme myös tuta saunomisen, uimisen, saunaoluiden ja grillaamisten merkeissä, saatiinpa mukaamme jopa opas lähimaastossa sijainneelle "pienelle vuorelle", josta näkyi merelle: Hamina, Kotka, Venäjä ja Viro - kaikki suunnat oli osoitettavissa. Illalla käytiin Hipan kanssa soutelemassa ja aamulla ennen kisoihin lähtöä saatiin vielä kahvia ja leipää. Hämmästyttävällä tavalla tunsimme itsemme tervetulleeksi - entuudestaan vieraaseen taloon. Mikään edellä mainituista ei ollut itsestään selvää extraa, mutta ehkäpä meitä sopivasti lykästi. Jokatapauksessa hauskaa oli ja takuulla tulen tuolla majoittumaan uudelleenkin, jos Haminan seuduille on menoa. Suosittelen lämpimästi!

Nukkumaan laittaessa väsytti ja mietteenä oli, josko sitä kovin freshinä jaksaisi aamuisissa agikisoissa olla. Joskin pääasia oli, että tuntuma oli kuin lomalla pitääkin olla - ei se niin nuukaa ole, tärkeintä on, että on kivaa!


Hipan kanssa soutelemassa



Saatiin vähän alkutuntumaa meren rannasta, kun jatkosuunnitelmat kesälomaa varten oli kohdistettu saaristoon...

Lauantaisten aamukahvien jälkeen suunnattiin kisapaikalle Haminan Summaan. Tuomarina maxi3-radoilla oli Kokkosen Tuija, ensin kaksi agilityrataa ja viimeinen oli hypäri. Aamun ensimmäinen rata oli meidän osalta ehkä päivän paras, mutta jossain kohtaa tuli rima alas, joten lopputulos oli 5 ja sijoitus 10./xx. Toiselta radalta nolla ja puun takaa sijoitus 2./41! :D Hävittiin voittaneelle australianpaimenkoiralle vain puoli sekuntia. Hyppyrata oli myöskin ratavirheetön, mutta harmi kyllä aika ei ihan riittänyt meille, tulos 0,95 ja sillä mainio sijoitus 3./xx. Tuplanolla jäi tältä erää vajaan sekunnin päähän.

Ei kuitenkaan hullummin olla kahteen otteeseen palkintopallilla samana päivänä lapinkoiran kanssa. On se Ursa vain huippu!

Kai se oli sitten koira orientoitunut illalla kisoihin samaan aikaan, kun ohjaajan retale oli nautiskellut lomafiiliksistä saunanlauteilla ja meressä polskuttamalla sekä syömällä itseään ähkyyn grilliherkuista...

A-kisa, tulos 5/-4,75 sij. 10./xx (nopeus 3,78m/s)
B-kisa, tulos 0/-6,38, sij.2./41 (nopeus 3,71m/s)
C-kisa, HR, tulos 0,95, sij.3./xx

1 kommentti:

Mikin perhe kirjoitti...

Voi kuinka tuttuja maisemia <3 Tädilläni on mökki Pyötsaaressa ja siellä on tullut vietettyä kesiä penskana. Tänä kesänä käytiin vierailulla myös. Haminaan lähdetään ensi kuun puolivälissä luonnetestiin :)