torstaina, heinäkuuta 07, 2011

Sinisisko ja Kuupo-Jussit.

Käytiin eilen Noidan ja Annan tykönä ensin kahvittelun merkeissä ja sen jälkeen suunnattiin porukalla jäätelönsulattelulenkille (=kuntotesti) Jääskelään.

Noita, Ursa, Hippa ja Luna


Noita on tällä hetkellä todella hyvässä karvassa ja suorastaan pullean näköinen - kuitenkaan olematta sitä. Bikiniasuiset Luna, Ursa ja Hippa näyttivät Noidan rinnalta pieniltä ja kapeaselkäisiltä. Fundeerattiin josko sininen pimu pitäisi viedä käymään näyttelyssä - ehkäpä Mikkeli kutsuu elokuussa.

Sain napattua muutaman soman poseerauskuvankin Noidasta.
Katsokaa ja huokailkaa! ;)

OMITUINEN KÄLLERÖINEN "Noita"


Hauskaa oli jälleen. Tyypit lutrasivat rannassa keppien perässä ja allekirjoittanutkin sai punttinsa märäksi. Suurinpiirtein samanlainen kuvio toistui: keppi lentää, Ursa ryykää kaikkien yli ja rynnii roiskien veteen noutamaan kalikkaa - pikkusiskot jää matalampaan veteen lehdellä soittamaan, Ursa roiskii rantaan ja Hippa ryskää haukkuen perään - ja on lopulta sitkeydellä, peräänantamattomuudella ja tiukalla puruotteella "Se Oikea Voittaja".



Anna ja Luna pysyttelivät kuivalla maalla sivistyneesti. ...ja mamma taisi olla ainoa joka sai namiherkkuja, tekemättä mitään, näyttämällä ja olemalla vain oma kaunis itsensä...


Muorit "puistonpenkillä" päivittelemässä nykyajan meininkiä. Lunalla ja Annalla oli koko reissun ihan omat jutut. ;)



Kiitos reissailuseurasta Anna ja Noita! Jäätelöt ei kerinnyt paljoa vyötärölle kertyä ja taas tuli todistettua, että Omituisten kunto kestää. ;)



*sanasto:
sinisisko=Noita
Kuupo-Jussit=Anna & Hippa

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Heh, kiva kuvastoori :D Naurattaa toi karahka, joka nököttää joka kuvassa mun kädessä...hyttysten häätöön tietysti.

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Voe tuuheapyllystä sinisiskoa - on se vaan kaunis! Ja hyvä meininki koko porukalla, eritoten keppikuningattar-Hipalla :D Mää rupesin kans katteleen tuota "karahkaa" mutta lähinnä sillä silmällä, että mikä se mahtaa lajilleen olla - lajiopiskelupainotteinen alkukesä takana... kenties leppä ;)

sosuka kirjoitti...

Kuulostaapa Marika vähän huolestuttavalta... ;) Hippa ja leppäkeppi.

Saadaan Noita tänään meille yökylään, kun imisensä lähtevät reissun päälle. Laatuaikaa Noitalaisen kanssa.