sunnuntaina, heinäkuuta 03, 2011

Kisareissu Kuopioon.

Kisattiin Ursan kanssa Kuopiossa Viiksiareenalla ACEn kisoissa tänään kolme rataa. Tuomarina Bob Griffin Briteistä. Helpottavasti helle oli hellittänyt ja saatiin enempi ja vähempi sadetta, asteitakin vain 15. Ei valiteta yhtään.

Ekaradalta HYL. Olin katsonut aikataulua väärin ja missasin rataantutustumisen. Kerran juoksin sen läpi, mutta ei jäänyt mitään käsitystä esteiden etäisyyksistä ja hyppykulmista. Eihän siitä siis hyvää voinut tulla... Räpellettiin jotenkuten kymmenen estettä, joiden jälkeen paineltiin suoran kautta maaliin, tuntui niin hataralta itseltä siellä radalla.

Toinen rata oli hyppyrata. Radalta kepeiltä vitonen, harmittavasti jätti viimeisen keppivälin pujottelematta ja korjaaminen vei suoritusajankin sitten plussan puolelle. Tulos 7,22 sijoitus 14.

Kolmas rata oli päivän paras, mutta sieltäkin kieltovitonen, joka söi pirusti aikaa eli lopputulos myöskin yliajalle. Toiseksi viimeisen hypyn Ursa juoksi ohi, kun en varmistanut hyppyä siinä kohtaa tai toisaalta edellisessä välissä vekannut oikealle linjalle. Liikaa siis omaa olettamista. Tulos 11,xx sijoitus.xx

Noo, tulipa käytyä, vaikkei mitään huippuratoja ollutkaan. Muutenkin nollia taottiin tänään todella vähän, mm. viimeiseltä radalta tehtiin vain yksi puhdas nolla ja senkin teki Anna Eifert Unkarista. Suomalaiset eivät siis hohtaneet maxien C-radalla(kaan)...

Ei kommentteja: