perjantaina, heinäkuuta 01, 2011

Kalenteritypy.

Ursa on heinäkuun tyttö ja polskia roiskuttaa Paimensukuisen Lapinkoiran Seuran kalenterissa tässä kuussa. Riemukasta kesää!!!


Myös PLS:n Reviiri 2/2011 putkahti postilaatikkoon tänään ja omituiset ovat ihailtavan hyvin edustettuna. Ursa (Nutukas Ursula) on päässyt alkusivun täytekuviin kesäisen märkänä ravistelijana, Pihka (Omituinen Pihkakinttu) paimentaa koparaeläimiä poropaimennusjutuissa, Katselmuskuvissa esiintyvät ulkomuotosijoittujat Luna (Nutukas Illusia) ja Ursa sekä Ursa ja allekirjoittanut myös agilitykiertopalkinnonsaajina. Myös Rohto (Omituinen Ohtonen) meijjän kaunis poika on terveystulos-sivulla terveystuloksineen. Lisäksi Ursasta on agilityvalioitumisjuttu harrastus-sivuilla. Aikas kattavaa - ja komiaa katseltavaa! :)

4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Hienoja kuvia oli, tuo kalenterikuva on tosi vauhdikas. :) Miä oon ootellut blogiin sm-kisapäivitystä, miten teillä meni?

sosuka kirjoitti...

SM-tunnelmoinnit on työn alla, en vain ole saanut aikaiseksi valmistaa loppuun. :)

Joukkueradalta HYL (saman tuloksen tekivät tasaisesti koko meidän joukkue, rata oli aika haastava ja yhteensä neljän esteen matkalla oli useampi väärän radan mahdollisuus). Yksilömestaruuksien karsintaradalta päästiin täpärästi finaaliin puhtaalla suorituksella, mutta pienellä yliajalla. Finaalirata sitten sössittiin. :( Ensin okserilla riman tiputus, puomin ylösmenolta 5 ja vielä keinultakin 5. Ihanneaika riitti hyvin ja siinä olisi siis ollut aikaa varmistellakin. Harmittaa tietysti. Lopulta sijoitus 38./181. Jos ohjaajan pää olisi pysynyt kylmänä olisi sijoitus ollut 12. Pikkanen hututus...

Katja kirjoitti...

Kävinkin katsomassa tulokset kisojen sivuilta, kun tajusin, että kyllä ne varmaan näkee netistäkin. Laitoin s.postia tästä aiheesta ja vähän muistakin jutuista. Kiva kuitenkin kuulla tiivistelmä tapahtumista, enemmän myöhemmin. Jyri sanoi vielä s.postin kirjoittamisen jälkeen, että voitaisiin hyvin tulla kesälomalla käymään siellä, jos saadaan aikataulut sovittua. Voitsit näyttää meille Jyväskylän mestoja.

Anna kirjoitti...

Juu oli kyllä komia edustus omituisia viimosessa Reviirissä! :) Ju Ursan ava-juttu oli oikein kiva!

Upeahan tuo 38. sija sm-kisoissa on, sitä yhtään kannata dissailla. Onnittelut siitä! Mutta nälkä kasvaa syödessä ja niin pitääkin. Onpa teilläkin vielä jotain, mitä tavotella agilityuralla... ;)