perjantaina, heinäkuuta 09, 2010

Tuplanolla 2011 ässämmiin!

3.7.2010

Oltiin Ursan kanssa kisaamassa Varkaudessa viime viikonloppuna, lauantaina. Helteisessä kelissä pingottiin kolme Sami Topran tuomaroimaa rataa. A- ja B-kisat olivat agilityratoja ja C-kisa oli hyppyrata. Ekasta kisasta selviydyttiin kympillä ja nitkahtaneella nilkalla, riman tiputus ja puomin alastulokontaktivirhe. Nilkka varoitteli ikävästi itsestään ja mietin josko se kestäisi enää tälle päivää rasitusta. En silti malttanut olla pois radoilta ja pistettiin juosten myös päivän toiset startit - ja onneksi niin... :)

B- ja C-kisoista kummastakin 0-tulos ja hienosti tuplanolla jo ensi vuoden SM-kisoja ajatellen!! :D Ursa liikkui paahteesta huolimatta varsin kivasti, eikä tuntunut ainakaan pahasti uupuvan kisaamisesta.

Ei paha ollenkaan, sekin "sterssitekijä" (tuplanollan metsästys) on pois päiväjärjestyksestä ja tästedes voi keskittyä vaikka yksittäistenkin nollien haalimiseen (vaikka kyllä meidän tämän kauden 2010-2011 tavoitteena on kasvattaa nimenomaan tuota tulosvarmuutta - kiikarissa siis mahdollisimman paljon puhtaita ratoja...).

A-kisa, tulos 10/-1,90, sij. 22./41 (nopeus 3,80m/s)
B-kisa, tulos 0/-1,80, sij. 8./41 (nopeus 3,72m/s)
C-kisa, HR, tulos 0/-2,14, sij. 7./3622 (nopeus 4,01m/s)

Kinttukin on tähän mennessä suht ok, jotain siellä A-radalla oikealle jalalle kävi, vaikka en pystykään kohdistamaan sitä mihinkään erityiseen hetkeen. Pääasia, ettei vie ainakaan pidemmälle tauollea...

Ei kommentteja: