sunnuntaina, heinäkuuta 11, 2010

Helleliitoa Heinolassa.

Nyt on sitten plakkarissa pari kappaletta nollia lisää ensi vuoden SM-kisoihin. :D Yllättävää kyllä, tämän vuotisista SM-mittelöistä ei ole kuukauttakaan ja jo nyt saldo näyttää ensi vuodelle 4/7, pitäen sisällään myös tuplanollan. Huippua Ursa!

Kesäkuumalla (+27 astetta) kirmailtiin Heinolan raviradalla kolme Mujusen Salmen tuomaroimaa pätkää. Salmen tietäen radat olivat normi 3-luokan radoista poikkeavia, erilaisia ja omalla tavallaan haastavia, mm. A-kisa sisälsi todella ahtaan taakseviennin, kun taustalla houkutteli putki. B-kisan alkupuoliskolla oli pitkä suora, jonka päässä näkyvä putken suu oli väärä ja koira piti saada suoran päätteeksi kääntymään epäloogisempaan putken päähän. Samalla radalla oli myös melkoinen ansapaikka hypyltä hypylle, jossa koira piti viedä ihan Aata hipoen oikeaan suuntaan. C-kisassakin koiraa sai kääntää suoran putken jälkeen tiukasti oikealle hypylle, ettei se valinnut suoraa reittiä ja nenän edessä loogisesti odottavaa hyppyä. Selvisimme karikoista varsin kunniakkaasti. :)

Jonkun verran helle verotti nopeudesta, vaikka keskimäärin ihan suht iloisella draivilla edettiin helteestä huolimatta, vauhti heilahteli siinä 3,6m/s tienoilla (normivauhti 3,7-3,8m/s). Onneksi ihanneajatkin olivat suopeita ja ihanneaikojen puitteissa selvittiin kaikista radoista. A-kisasta nolle. B-kisasta 10, jonka virheet olivat keinun ylösmenokontakti (omaa huolimattomuutta, kun vein kiirehtien ja liian vinossa Ursan keinulle) sekä ikävästi viimeinen rima kolahti alas. C-kisa oli hyppyrata ja siitä toinen nolla tälle päivälle.

Huippujuttu, että kausi 2010-2011 on lähtenyt näin lupaavasti ja tasaisesti liikkeelle! :D

A-kisa, tulos 0/-7,16, sij. 4./30 (nopeus 3,69m/s)
B-kisa, tulos 10/-6,09, sij. 13/31 (nopeus 3,60m/s)
C-kisa, HR, tulos 0/-7,19, sij. 7./28 (nopeus 3,57m/s)

1 kommentti:

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Teillähän on menny kisat hienosti putkeen! (sinne putken oikeaan päähän ;)) Onnea!!! :-D