perjantaina, kesäkuuta 06, 2008

Umbratiiviste.

Koska Umbran ihminen väkertää neitokaisen kuulumisia muutenkin julkisesti blogiinsa, niin vähempi tulee itse avattua siitä, mitä Umbra puuhastelee ja miten mm. kiintoisat agitreenit etenee, vaan nyt halukkaille Umbratiivistettä.


Tällä hetkellä Uu treenailee agilitya keskimäärin pari kertaa viikossa. Sille ovat tuttuja jo kaikki agiesteet, se on oppinut ymmärtämään suurinpiirtein sen, mitä kullakin esteellä tulee tehdä sekä tietää jo vähän mitä on irtoaminen ja mitä perusohjauskuviot tarkoittavat, mm. valssi, välistäveto ja takaaleikkaus. Hihnasta on päästy jo treenikentällä eroon, Umbra haluaa tehdä töitä ja himoita pallopalkkaa, eikä vain hengailla treenikavereiden kanssa. Kontaktit opetetaan pysähtymällä targetin avulla. Pujottelua treenaavat lyhyemmillä kepeillä, jotta motivaatio säilyy ja Umbraa pääsee palkkaamaan tiheämmin. Neiti on ilmeisen reipas ja innokas, pätevän kuuloinen treenikaveri.

Toko-puolella Umbra jatkaa edelleen peruskuvioiden harjoittelua tai pikemminkin niiden hiomista, sivulletuloa, seuraamista, paikallaoloa ja iloisia maahamenoa. Se on kehittynyt valtavasti ja kehittyy kokoajan lisää. Uudehkona asiana sen kanssa treenataan naksuttimen kanssa noutoa, tällä hetkellä lähinnä sitä, että Umbra oppii pitämään noutokapulaa kivana esineenä, jota on hauska pitää suussa.

Umbra oppii ja etenee hurjaa vauhtia, sen kehittymistä on hauska seurata. Siinähän tuntuu olevan potentiaalia vaikka mihin. :) Kiitokset taas, kun jaksatte puuhata näiden Omituisten öttömöttiäisten kanssa.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Katja kirjoitti...

Piti lukea teksti moneen kertaan, tuntui hassulta lukea toisen kirjoittamaa tekstiä Umbrasta. Totta tuo kaikki kuiotenkin on, Umbra on taitava. Iloinen, innokas ja ihana treenikaveri.