torstaina, kesäkuuta 19, 2008

Agility SM turistit.

Katja ja Umbra.

Agilityn SM-kisojen sunnuntaissa (15.6.) olivat turisteilemassa myös Umbra ihmislaumoineen. Umbra oli oma itsensä, iloinen elohiiri ja riemuisa ikiliikkuja, joka kylläkin suhtautui SM-hulinaan oikein hyvähermoisesti. Kaatosadekaan ei viilentänyt Umppiksen ylitsepursuavaa positiivisuutta.


Uut - nuoriso - riekkuivat innokkaasti keskenään, onneksi tuntuvat olevan hyviä kavereita. :)

Piippanokka ja ei-ihan-niin-piippanokka.

Mammakin intoutui hetkellisesti kakaroiden riekkuihin, joskin joutui tyytymään kolmannen pyörän osaan.

"Pure räpylää!"


Mammakoira ja kuopus.


2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Hauskoja kuvia! :) Ursan ja Umbran leikkiä on kiva katsoa kuvistakin, toivottavasti ne pääsevät piakkoin yhdessä remuamaan niin, että uskallan päästää Umbrankin vapaaksi. Tuo viimeinen kuva näyttää ihan siltä, että miä oon komentanut sitä. Tai ehkä komentajana onkin tällä kertaa Ursula. :)

(Miun pitää kyllä selvittää, mistä johtuu se, että miun tietokoneella oleva kameran ohjelma ja blogi eivät puhu samaa kieltä...blogi kun ei ymmärrä kuvien olevan vaakoja, jos ne tulevat sen kautta.)

sosuka kirjoitti...

Kyllä se olit sie, joka Umbraa komensit. ;) Umppiksesta sattui tallentumaan hassu muljahdussilmäkuva, on se ilmeikäs koira. Toivottavasti siskopuolet pääsee pian kunnolla riekkumaan - todella.

Hassua, kun systeemisi ei tajua vaakakuvia, ymmärtäisin paremmin jos se ei tajuaisi pystykuvia, ohjelmien kun pitää ymmärtää kääntää ne, vaakakuvat taas on aina vaakakuvia. En ma tia...