tiistaina, kesäkuuta 08, 2010

Mammalla mittarissa kahdeksan.


Luna-mamma, meijjän ajoittainen hepulieläin täyttää tänään symmetriset kahdeksan vuotta. Rakas, maailman tärkein mammakoira suhtautuu elämään ja maailmaan hötkyilemättömän rauhallisesti, arvokkastikin jopa, kunnes karvaisten korvien kehystämässä päässä napsahtaa ja se riehaantuu kutsumaan koko joukkueen hurjaan kiitomatsiin. Toisinaan Rouva Itsehillinnän hillintä muuttuu hillitsemättömyydeksi ja koko hela Arvokkuus retkahtaa selälleen sätkimään karvaisia tassujaan ilmassa, päästämään suustaan hyljemäisia ölinämölinöitä sekä sotkemaan huolitellun ja aina niin suloisen tenhoavan karvakorvaisen ulkomuodon perusteellisesti. Isosti onnea Luna, pysy juuri sellaisena kuin olet!

Onnittelut myös muulle Nutukas I-jengille, Leevi, Kimi, Yama, Repo ja Rusko!

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Ihana, velmu Lumpu!! :) Karvaiset tassun paiskaukset ja tuhannesti rapsutuksia maailman täydellisimmälle äitikoiralle, joka täyttää jo muka 8 vuotta?! Ei uskota..

Onnea Lunalle toivottelee Noitalainen (alias pikku-Luna), Anna ja Antsa :)

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Superherkkupussillinen synttärionnitteluja Lunalle!!!!!!!!

Essi kirjoitti...

Iiiisot onnittelut 8vee synttärisankarille. (=

Anonyymi kirjoitti...

Pihkakinttu yhtyy Luna-mamman ylistyksiin ja paiskaa myös karvaista tassuaan :) Iloista synttäriä maailman parhaalle mammalle vaikka vähän myöhässäkin! Itsehillintä on täällä vielä harjoittelussa, mutta selälle retkahtaminen karvaisia tassuja ilmassa tuuletellen on jo hanskassa.