sunnuntaina, toukokuuta 24, 2009

Hyvä vuoden välein.

Aika lailla tasan vuosi Okran aikaisemmasta näyttelystä, debyytistä. Eilen lauantaina 23.5. Keminmaassa taas misseiltiin, tällä kertaa jo avo-luokassa.


kuva Minna Suihkonen


OMITUINEN OKRA FIN29048/07
Keminmaa 23.5.2009, Marjatta Pylvänäinen-Suorsa

Keskikokoinen, kevytrakenteinen narttu. Hyvät mittasuhteet. Isot ala-asentoiset korvat, pyöreät silmät. Hyvä kuono-osa. Hyvä kaula ja selkä. Hieman ala-asentoinen häntä. Kapea runko ja rintakehä. Ulkokierteiset etu- ja takakäpälät. Ahtaat takaliikkeet. Sivuliike lyhyt. Hyvä karvanlaatu.

AVO H


Ihmisensä koki arvostelun varsin Okran näköiseksi. Luonteestahan olisi voinut erikseenkin mainita jotain, kun neiti oli kuulemma taas niin "täydellinen viilipytty". Objektiivinen arvio koirasta useammankin tuomarin suusta nousee arvoon varsinkin siinä vaiheessa, kun mielessä elää haave mahdollisesta pennutuksesta ja suorakinttuisen sulhon löytymisestä, sulhosta jossa ei ainakaan löydy samoja virheitä kuin O:sta. Aika näyttää miten projekti etenee.

Okra pääsee kampaamoon, jossa stailataan neidille ihan uusi kesäluukki, enää ei tarvitse säästellä näytettävää näyttelyyn, alkaa ilmavammat ajat!

Ei kommentteja: