tiistaina, syyskuuta 02, 2008

Kiusanhenki.

Okran Katja toivotteli jo kutakuinkin elokuun puolessa välissä kärsivällisyyttä Ursan juoksujen odotteluun ja samalla kertoi, että Okra aloitti toiset juoksunsa 14.8. Riivasi sillä, jotta pikkusisko olisi voinut lähettää juoksunsa isosisko-Ursalle, jotta piinaantuneet ihmiset pääsisivät kärsimyksestään. Onneksi tässä kirjaamishetkellä ollaan jo onnellisemmassa asemassa ja Ursan juoksujen odottelu on päättynyt (elokuussa vain on ollut kaikennäköistä jännää, ettei ole kerinnyt kasvattien kuulumisista yleisesti informoida).

Domino neitonen oli viettänyt heinä-elokuun vaihteessa lomaa "mummolassa" ja aiheuttanut vakavanoloisen kidnappaustarpeen. Okra oli laitettu nauttimaan elämästä, pihasta ja merikoirana olemisesta.

Tarina kuitenkin päättyi onnellisesti ja Okra pääsi takaisin ikiomien ihmistensä tykö - laihikselle. Okra oli lihotettu 15 kiloiseksi (Katja, paljonko muuten nyt pikkasen aikuistunut Okra painaa noin normiolosuhteissa?).


Koska kuvasaalista viimeisimmistä kesän lomailusta ei ole tärkeimpien alta vielä tullut, ilahdutan Okran viimesyksyisellä kuvalla, josta tulee sanomattoman hyvä mieli - todennäköisesti neidilla on aivan yhtä kivaa "mummolassa" edelleen. :)


...ja koska tuli puhuttua siitä merikoiruudestakin...

Ei kommentteja: