maanantaina, syyskuuta 29, 2008

Hämärtäessä.

SIENNA 1v 5kk
28.9.2008

Käytiin toiminnantäyteisen Agilityn MM-kisaviikonlopun päätteeksi toiminnallisella lenkillä Haltialassa, Vantaalla, lenkille osallistui harvinaisempi vieras - susihukka Sienna. Erittäin paimensukuisen näköinen, pitkärunkoinen, kevyellä ja pitkällä askeleella liikkuva kaunis ravurieläin.


Viimeksi olin nähnyt Siennaa aivan 2007 vuoden lopulla Jyväskylässä, kun ihmisensä olivat maisemissa uudenvuodenvietossa. Sienna oli ilokseni 8kk ikäistä itseään selvästi avoimempi, reippaampi ja kontaktihaluisempi, jollain tapaa iloisemman oloinen, huomattavasti enemmän ihmisistä kiinnostunut, sekä vieraista että omistaan.


Siskoksilla Sienna ja Umbra toimi leikit aivan loistavasti yksiin. Ensin juostiin kilpaa, sitten painittiin hurjasti, taas juostiin ja painia nujuttiin. Ilahduttavaa, että näistä Maaväri-siskoksista on kasvanut kaikista erittäin sosiaalisia, hyvin toisia koiria ja niiden tarkoittamaa lukevia, sekä leikkisiä koiria.


Luna-mammalla oli juoksun parhaat päivät menossa, joten se oli hyvinkin ahkerasti tyrkyttämässä pieniä insestihetkiä Siennalle. Mukana varmasti myös ripaus alistamista, vaikkakin ihan hyväntahtoisella mielellä.

Umbra, Luna ja Sienna.


Samalla niin suloinen ja kiltti, mutta toisaalta myös niin ovela ja villi-ilmeinen koiraeläin.

Ei kommentteja: