keskiviikkona, syyskuuta 24, 2008

Aamuherätys.


Siennalle kuuluu hyvää. Kesän liikakilot ovat hyvää vauhtia karisemassa kera kesäturkin, joka jättää karvatuppoja ihan kaikkialle - ainakin hetken, sillä ainakin ajallisesti tästä karvanvaihdosta kuulemma näyttää pääsevän nopeasti eroon.



Typy on aamuvirkku (mistähän tällaisia karvaisia herätyskelloja saa, sopisi allekirjoittaneen unikeonkin pirtaan ainakin arkiaamuisin...): "Sienna on ottanut tavakseen herätä joka aamu 5.30. Se saa aamuisin älyttömän reuhukohtauksen ja paiskoo leluja pitkin kämppää. Ihan viime päivinä se on myös hoksannut, että kun se hyppää sänkyyn (tätä se on toki harrastanut pienestä asti herättääkseen meitä) se ei enää käperykkään viereen nukkumaan hetkeksi, vaan kiipeää päälle, laittaa etutassut rinnalle ja tuijottaa. Tehokas tapa saada meikäläisen ylös. :) Sitten kun se on hetken saanut leikkiä tai on käyty ulkona se käpertyy taas mielellään unten maille."

Iloinen olen siitä, että Sienna tuntuu aikuistuessaan kasvavan myös seurallisemmaksi, sekä omia ihmisiään kohtaan, mutta kuulemma myös vieraisiin se suhtautuu nykyään jo avoimemmin. Mitään syliinpyrkivää tyyppiä Sienna ei ole ollut, vieraita ihmisiä kohtaan se on käyttäytynyt lähinnä välinpitämättömän viileästi.


Sähköposti saavutti noin viikko sitten 19.9. ja ohessa olleet kuvat ovat saman päivän aamulta.



Ei kommentteja: