maanantaina, toukokuuta 26, 2008

Näyttelydebyytti.

Okra kävi lauantaina 24.5. debytoimassa virallisessa näyttelyssä. Tuomarina Hannu Talvi, joka reilua puolta vuotta aiemmin, marraskuussa 2007, hylkäsi Ursan vääränrotuisen näköisenä: "Ei muistuta suomenlapinkoiraa." ja antoi Lunalle tyydyttävän, kehuen tosin mamman liikkeitä päivän parhaiksi. Okra teki kuitenkin emoaan ja siskopuoltaan parempaa menestystä hakien Talvelta sinisen Hyvän.


OMITUINEN OKRA FIN29048/07
Oulainen 24.5.2008, Hannu Talvi

Mustan punertava riistanväri, vielä kovin löysästi rakentunut, keskikokoinen, hyvä pään muoto, runko voisi olla hieman täyteläisempi. Siro raajaluusto, seisoo takaraajat rungon alla. Varsin hyvä turkki ja häntä. Rauhallinen luonne. Sipsuttelevat liikkeet.

JUN H


Talven näkökulmasta Okrassa on kuin kaksi koiraa, etupää on tosi hyvä ja kaunis, mutta takana jalat olivat rungon alla, mikä vaikuttaa takaliikkeisiin. Väreissä domino ei tuomarille kelvannut, joten ylös kirjattiin epämääräisen kuuloinen mustan punertava riistanväri...

Pitkän odottelu ja auringossa istuskelu näkyi Okrassa ja esiintymisessään, kärsivällisyys ei meinannut millään venyä maltilliseen liikkumiseen. Iloista pientä poukkoilua, josta opittuna, ettei paikalle kannata tulla liian aikaisin.


Kehän laidalta Okraa kannusti Ravja-paappa...


...jonka kanssa kävivät vielä näyttelyhulinan päätteeksi yhteislenkillä ihmisineen.



Ei kommentteja: