sunnuntaina, huhtikuuta 10, 2011

Ursasta Suomen Agilityvalio!!

Muistan, miten joskus kirjoitin jonkun harrastusten tavoitelistalapun taakse hyvin pienellä (kun en ihan tohtinut kirjoittaa rehdisti listan loppuun): FI AVA BH TK1 Nutukas Ursula. Nyt tuo arka toive on kokonaisuudessaan totta! Olen niiiiin iloinen! :D


Agikisattiin tänään Ursan kanssa Pieksämäellä Hannele Lummerannan tiukka-aikaisilla radoilla. Ensimmäiseltä radalta puhdas suoritus, joskin harmittavasti yliajalla (tulos 1,52, sij.5). Toinen rata oli kiinnostavalla tavalla erilainen ja ohjauksellisesti monella tapaa ratkaistavissa, onnistuin valitsemaan meille parhaiten toimivat ratkaisut ja ohjaamaan Ursaa varmasti ja rohkeasti, Ursa liikkui hyvin, toimi ohjauksen mukaan ja teki tiukat kurvit. Millekään ylimääräiselle ei radalla olisi ollut aikaa - vaan meille se riitti! Ursalle SERT-A ja 2. sija puhtaalla radalla ja täpärällä ajalla -0,09 (tulos 0/-0,09, sij.2./25).

Viimeisen sertin myötä Ursa on kaiken treenaamisen ja kisaamisen jälkeen ansaitusti FI AVA! Mahtavaa!

Kiitos kaikille meitä tsempanneille, koutsanneille, meidän kanssa treenanneille ja erityisesti sille porukalle, joka oli jännittämässä meidän viimeisen sertin metsästystä! KIITOS!

Takana on kisaviikonloppu viimeisen päälle. Eilen kisattiin JATin kotikisoissa Sami Topran tuomaroimilla radoilla. Ekaradalla AVAutuminen oli jo lähellä, aika olisi riittänyt 2.sijaan ja sertiin, mutta valioituminen livahti kontaktivirheeseen (tulos 5/-4,77, sij.10./36), toiselta radalta nolla (tulos 0/-2,07, sij.7./37). Tänään sitten paikattiin parempaakin paremmin eilisiä pettymyksiä. ;)

8 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Suuremmoiset onnittelut vielä!! :) Tosi upea juttu kyllä, oliko Ursa nyt sitten kautta aikain toinen suomenlapinkoira, joka on aligityvalio?!

Riina kirjoitti...

Paljon Onnea!!!

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Onnittelu vielä tämänkin mutkan kautta! Ursa on kyllä pätevä ja nätti valioluokan lappalainen :)

sosuka kirjoitti...

Kiitos onnitteluista. :) Ursa ON kautta aikain toinen suomenlapinkoira agilityvalio (eka valioitui vain pari kuukautta meitä ennen) ja kautta aikain ensimmäinen paimensukuinen agilityvalio. On tämä niin hienoa!

-K kirjoitti...

Aivan hirmu suuret onnittelut taitavalle kaksikolle!!!

Anna kirjoitti...

Ihan meillä töissä asti tiedettiin ja puhuttiin... ;)

Katja kirjoitti...

Onnea vielä tätkin kautta! Huippu suoritus! :)

Elina kirjoitti...

Onnittelut tästä, hienoa! :)