maanantaina, huhtikuuta 13, 2009

Aurinkoa Kangasalla.

12.4.2009

Sarri sekä viekkaasti ronkelilta tyttäreltään sulhasen vokotellut hemaiseva Lady Luna.

Katselmusreissulta Sarri (Fjällfarmens Sarri) jäi noin pariksi viikoksi hoitoon Helsinkiin, jossa se sai asiaankuuluvaa speciaalihuomiota ja ennenkaikkea Sarrin pentua kärkkäästi odottavat saivat tutustua kunnolla toivottavaan isäpappakoiraan.

Järjestelyjen taustalla oli useampi syy. Kaksi päällimmäistä olivat se, että Sarri piti minun töissä ollessani lemmenaarioita Ursalle (Nutukas Ursula), joista taas naapurit eivät olleet kovin mielissään - Ursan pihtariuteen nojaten, eivät serenadit näyttäneet Ursaakaan sulattavan... Toinen syy oli se, että Sarri sai hengähtää narttutuoksujen ikihuumauksesta. Lunan (Nutukas Illusia) juoksu oli odotettavissa ja alkoikin pian Katselmusreissun jälkeen, Sarri sai tarpeeseen tulevan levähdystauon ja todennäköisemmin herran yritys ja sinnikkyys säilyisi tärppipäivinä, kun narttu ei pääsisi väärinä päivinä äkäisesti murisemaan vonkaavaa urosta toistuvasti loitommalle. Toivottavasti taktiikka toimii ja ajatuskulku on edes jokseenkin oikeanlainen.

Sarrin takaisinhaku osui sopivasti pääsiäiselle, samoille päiville, kun Sarrin huolenpitäjät olivat Helsingistä käymässä Kangasalla mökillä. Ajomatka lyheni puolella Helsinkiin verraten ja samalla, sunnuntaina 12.4., saatiin Lunan kanssa leppoisa keväinen mökkeilypäivä ja masu täyteen herrrrkullista lasagnea (tai no - minä sain...).

Herrasväki laiturilla.

Päivä oli upea, aurinko lämmitti ja Längelmän jäällä vielä uskalsi kävellä.

Iloista pääsiäistä!


Lady Luna Längelmällä

Syötiin, rupateltiin, kahviteltiin ja katseltiin jääkiekon SM-liigan kolmatta finaalipeliä. Lopuksi käytiin "nuoren" parin keralla käyskentelemässä lähimaastoissa ja harjoiteltiin sormilla viheltämistä (on se vaikeeta!). Kaunis, aurinkoinen kevätilta. Kiitos porukalle!


Järkkäri ei suostunut aamulla yhteistyöhön ja ei inahtanutkaan. Toivon niin, että siinä on vain akku sökönä. Täytyi tyytyä ottamaan mukaan vain videokamera, jolla on edelliset kuvatkin otettu. Laatu ei päätä huimaa (todellakaan!), vaan nettikuvina vielä menettelee. Pakko saada kunnon kamera taas toimintavalmiuteen, eihän tästä elämästä tule muuten yhtään mitään!

Ei kommentteja: